Metallarmband Samsung Galaxy Watch 42mm svart
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 42mm svart
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 42mm svart
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 42mm svart

Metallarmband Samsung Galaxy Watch 42mm svart

199 SEK
249 SEK

I lager (4 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22700

Produktbeskrivning-

Armband i rostfritt stål till Samsung Galaxy Watch 42mm. Armbandet är mycket hållbart och ger din smartklocka en känsla av att vara en riktig klocka.

Fästen för armbandet ingår så att det enkelt byts ut mot ditt befintliga. Armbandet är kompatibelt med alla Samsung Galaxy Watch 42mm.

... Läs mer

Specifikationer+

product
6351Metallarmband Samsung Galaxy Watch 42mm svarthttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-42mm/metallarmband-samsung-galaxy-watch-42mm-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_lankarmband_samsung_galaxy_watch_42mm_svart.jpgInStock199SEK/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-42mm<p>Armband i rostfritt stål till Samsung Galaxy Watch 42mm. Armbandet är mycket hållbart och ger din smartklocka en känsla av att vara en riktig klocka.</p><p>Fästen för armbandet ingår så att det enkelt byts ut mot ditt befintliga. Armbandet är kompatibelt med alla Samsung Galaxy Watch 42mm.</p><p>- Diskret spänne för enkel på- och avtagning<br>- Komplett med fästen - enkel installation på klockan<br>- Justerbart i storlek för att passa alla armar (<a href="https://phonelife.se/reservdelar-verktyg/verktyg-for-klockarmband" target="_blank">verktyg för att ta av länkar finns <span style="text-decoration-line:" underline;="">här</span></a>)</p><p>Passar till: Samsung Galaxy Watch 42mm.<br>Material: Rostfritt stål.<br>Längd: Justerbar mellan ungefär 110-173 (utan klocka)<br>Färg: Svart.</p>249

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer