Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 svart
Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 svart
Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 svart
Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 svart

Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 svart

159 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22882

Produktbeskrivning-

Armband i skön och ventilerande nylon till Fitbit Charge 3 och Fitbit Charge 4. Armbandet justeras enkelt och låses med hjälp av kardborre.

Armbandet är tillverkat i nylon vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv då det tål väta.

Armbandet kommer komplett med fästen för enkel och snabb installation på din klocka.

- Justerbart i storlek - stängs med kardborre
- Komplett med fästen - enkel installation på klockan

Passar till: Fitbit Cha... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialTextil
product
6410Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 svarthttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/fitbit-klockor/fitbit-charge-3/nylonarmband-fitbit-charge-34-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_nylonarmband_fitbit_charge_3_svart.jpgInStock159SEK/smartwatch-tillbehor/fitbit-klockor/fitbit-charge-3<p>Armband i sk&ouml;n och ventilerande nylon till Fitbit Charge 3 och Fitbit Charge 4. Armbandet justeras enkelt och l&aring;ses med hj&auml;lp av kardborre.</p> <p>Armbandet &auml;r tillverkat i nylon vilket g&ouml;r det till ett perfekt armband f&ouml;r dig som tr&auml;nar och &auml;r aktiv d&aring; det t&aring;l v&auml;ta.</p> <p>Armbandet kommer komplett med f&auml;sten f&ouml;r enkel och snabb installation p&aring; din klocka.</p> <p>- Justerbart i storlek - st&auml;ngs med kardborre<br /> - Komplett med f&auml;sten - enkel installation p&aring; klockan</p> <p>Passar till: Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4.<br /> Material: Nylon.<br /> L&auml;ngd: justerbar mellan cirka 140-200mm (utan klocka)<br /> F&auml;rg: Svart.</p>159

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer