Race Stainless Steel Bracelet Apple Watch SE 44mm Black
Race Stainless Steel Bracelet Apple Watch SE 44mm Black
Race Stainless Steel Bracelet Apple Watch SE 44mm Black
Race Stainless Steel Bracelet Apple Watch SE 44mm Black
Race Stainless Steel Bracelet Apple Watch SE 44mm Black

Race Stainless Steel Bracelet Apple Watch SE 44mm Black

349 SEK

I lager (5 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53627

Produktbeskrivning-

Robust armband till Apple Watch SE 44mm i en tuff design. Armbandet är tillverkat av rejält och tåligt rostfritt stål som både är hållbart och ger en exklusiv känsla.

Medhjälp av det smidiga butterfly buckle-spännet så kan du enkelt ta av och på dig armbandet. För att du snabbt ska kunna installera armbandet på klockan så kommer det komplett med fästen. Allt du behöver göra är ett trä i armbandet i klockan.

- Robust armband i tuff design
- Tillverkat av hållbart rostfritt stål
- Butterfly buckle-spänne för enkel på- och avtagning
- Komplett med fästen ... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialMetall
product
42030Race Stainless Steel Bracelet Apple Watch SE 44mm Blackhttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mm/race-stainless-steel-bracelet-apple-watch-se-44mm-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/680603450A-2_1000X1000.jpgInStock349SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mm<p>Robust armband till Apple Watch SE 44mm i en tuff design. Armbandet är tillverkat av rejält och tåligt rostfritt stål som både är hållbart och ger en exklusiv känsla.</p> <p>Medhjälp av det smidiga butterfly buckle-spännet så kan du enkelt ta av och på dig armbandet. För att du snabbt ska kunna installera armbandet på klockan så kommer det komplett med fästen. Allt du behöver göra är ett trä i armbandet i klockan.<br /> <br /> - Robust armband i tuff design<br /> - Tillverkat av hållbart rostfritt stål<br /> - Butterfly buckle-spänne för enkel på- och avtagning<br /> - Komplett med fästen - enkel installation på klockan<br /> - Justerbart i storlek för att passa alla armar<span style="font-family:Verdana; font-size:x-small"> (<a href="https://www.phonelife.se/ovriga-tillbehor/reservdelar-verktyg/verktyg-for-klockarmband">verktyg för att ta av länkar finns här</a>)</span><br /> <br /> Passar till:&nbsp;<br /> -&nbsp;Apple Watch SE 44mm A2352 / A2354 / A2356<br />- Apple Watch SE 44mm 2nd Gen A2723 / A2727 / A2724<br /> <br /> Material: Rostfritt stål<br /> Längd: justerbar mellan cirka 127 - 195mm (utan klocka)<br /> Färg: Svart</p> <div>&nbsp;</div>349Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer