Magnetiskt silikonarmband Apple Watch 45mm Series 7 svart
Magnetiskt silikonarmband Apple Watch 45mm Series 7 svart
Magnetiskt silikonarmband Apple Watch 45mm Series 7 svart

Magnetiskt silikonarmband Apple Watch 45mm Series 7 svart

199 SEK

I lager (6 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53111

Produktbeskrivning-

Flexibelt silikonarmband till Apple Watch 45mm Series 7 med magnetlåsning. Armbandet är tillverkat av hållbart och slitstark silikon som garanterar en lång livslängd. Den räfflade strukturen på armbandet gör det otroligt bekvämt att bära samtidigt som det är en snygg detalj.

Du justerar enkelt storleken på armbandet medhjälp av de inbyggda magneterna för att få en perfekt passform runt handleden. Armbandet kommer komplett med fästen för snabb och smidig installation på klockan.

- Snygg räfflad struktur
- Justerbar storlek medhjälp av magnetlåsning
- Tillverkat av... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialTPU/Silikon
product
41515Magnetiskt silikonarmband Apple Watch 45mm Series 7 svarthttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-7/magnetiskt-silikonarmband-apple-watch-45mm-series-7-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/680602827E-2_1000X1000.jpgInStock199SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-7<p>Flexibelt silikonarmband till Apple Watch 45mm Series 7 med magnetlåsning. Armbandet är tillverkat av hållbart och slitstark silikon som garanterar en lång livslängd. Den räfflade strukturen på armbandet gör det otroligt bekvämt att bära samtidigt som det är en snygg detalj.</p> <p>Du justerar enkelt storleken på armbandet medhjälp av de inbyggda magneterna för att få en perfekt passform runt handleden. Armbandet kommer komplett med fästen för snabb och smidig installation på klockan.</p> <p>- Snygg räfflad struktur<br /> - Justerbar storlek medhjälp av magnetlåsning<br /> - Tillverkat av flexibel och hållbar silikon<br /> - Kommer komplett med fästen för snabb installation</p> <p>Passar till:&nbsp;<br /> -&nbsp;Apple Watch 45mm Series 7 A2474 / A2477 / A2478</p> <p>Material: Silikon</p> <div>&nbsp;</div>199Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer