Skal Kortfack iPhone X/XS svart
Skal Kortfack iPhone X/XS svart

Skal Kortfack iPhone X/XS svart

119 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 19752

Produktbeskrivning-

Skal till iPhone X och XS med ett dolt fack för kort på baksidan. Låter dig smidigt förvara upp till två kort så att du alltid har dem med dig.

Skalet är tillverkat i stötdämpande plast som håller telefonen hel och fri från repor. Kanterna är upphöjda för att inte repa kameran eller skärmen.

Skalet skyddar baksidan och kanterna på telefonen men ger ändå fri tillgång till knappar, kontakter och kameran.

Passar till: Apple iPhone X, Apple iPhone XS.
Material: TPU, hårdplast.
Färg: Svart.

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
5837Skal Kortfack iPhone X/XS svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-xxs/iphone-xxs-skal/skal-kortfack-iphone-xxs-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/_skal_kortfack_iphone_x_svart.jpgInStock119SEK/mobilskydd/apple/iphone-xxs/iphone-xxs-skal<p>Skal till iPhone X och XS med ett dolt fack för kort på baksidan. Låter dig smidigt förvara upp till två kort så att du alltid har dem med dig.</p> <p>Skalet är tillverkat i stötdämpande plast som håller telefonen hel och fri från repor. Kanterna är upphöjda för att inte repa kameran eller skärmen.</p> <p>Skalet skyddar baksidan och kanterna på telefonen men ger ändå fri tillgång till knappar, kontakter och kameran.</p> <p>Passar till: Apple iPhone X, Apple iPhone XS.<br /> Material: TPU, hårdplast.<br /> Färg: Svart.</p>119Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer