Skal Kortfack iPhone X/XS svart
Skal Kortfack iPhone X/XS svart

Skal Kortfack iPhone X/XS svart

119 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 19752

Produktbeskrivning-

Skal till iPhone X och XS med ett dolt fack för kort på baksidan. Låter dig smidigt förvara upp till två kort så att du alltid har dem med dig.

Skalet är tillverkat i stötdämpande plast som håller telefonen hel och fri från repor. Kanterna är upphöjda för att inte repa kameran eller skärmen.

Skalet skyddar baksidan och kanterna på telefonen men ger ändå fri tillgång till knappar, kontakter och kameran.

Passar till: Apple iPhone X, Apple iPhone XS.
Material: T... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
5837Skal Kortfack iPhone X/XS svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-xxs/iphone-xxs-skal/skal-kortfack-iphone-xxs-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/_skal_kortfack_iphone_x_svart.jpgInStock119SEK/mobilskydd/apple/iphone-xxs/iphone-xxs-skal<p>Skal till iPhone X och XS med ett dolt fack f&ouml;r kort p&aring; baksidan. L&aring;ter dig smidigt f&ouml;rvara upp till tv&aring; kort s&aring; att du alltid har dem med dig.</p> <p>Skalet &auml;r tillverkat i st&ouml;td&auml;mpande plast som h&aring;ller telefonen hel och fri fr&aring;n repor. Kanterna &auml;r upph&ouml;jda f&ouml;r att inte repa kameran eller sk&auml;rmen.</p> <p>Skalet skyddar baksidan och kanterna p&aring; telefonen men ger &auml;nd&aring; fri tillg&aring;ng till knappar, kontakter och kameran.</p> <p>Passar till: Apple iPhone X, Apple iPhone XS.<br /> Material: TPU, h&aring;rdplast.<br /> F&auml;rg: Svart.</p>119

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer