Skal Kortfack Apple iPhone 11 Pro Max svart

Skal Kortfack Apple iPhone 11 Pro Max svart

119 SEK

I lager (15 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 25859

Produktbeskrivning-

Skal till Apple iPhone 11 Pro Max med ett dolt fack för kort på baksidan. Låter dig smidigt förvara 2-3 kort så att du alltid har dem med dig.

Skalet är tillverkat i stötdämpande TPU med en baksida i hård plast som håller telefonen hel och fri från repor. Kanterna är upphöjda för att inte repa kameran eller skärmen.

Skalet skyddar baksidan och kanterna på telefonen men ger ändå fri tillgång till knappar, kontakter och kameran.

Passar till: Apple iPhone 11 Pro Max.
Material: TPU, hårdplast.
Färg: Svart.

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
7498Skal Kortfack Apple iPhone 11 Pro Max svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-11-pro-max/iphone-11-pro-max-skal/skal-kortfack-apple-iphone-11-pro-max-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_skal_kortfack_apple_iphone_11_pro_max_svart.jpgInStock119SEK/mobilskydd/apple/iphone-11-pro-max/iphone-11-pro-max-skal<p>Skal till Apple iPhone 11 Pro Max med ett dolt fack för kort på baksidan. Låter dig smidigt förvara 2-3 kort så att du alltid har dem med dig.</p> <p>Skalet är tillverkat i stötdämpande TPU med en baksida i hård plast som håller telefonen hel och fri från repor. Kanterna är upphöjda för att inte repa kameran eller skärmen.</p> <p>Skalet skyddar baksidan och kanterna på telefonen men ger ändå fri tillgång till knappar, kontakter och kameran.</p> <p>Passar till: Apple iPhone 11 Pro Max.<br /> Material: TPU, hårdplast.<br /> Färg: Svart.</p>119Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer