iPhone 11 Pro Max fodral

Med ett iPhone 11 Pro Max fodral ger du telefonen ett bra skydd både på framsidan och baksidan. Det kan kännas tryggt att veta att en så dyr och stor telefon som iPhone 11 Pro Max får ett bra skydd mot skador. Vi har ett stort utbud av bra fodral till iPhone 11 Pro Max som håller den hel länge. iDeal Of Sweden erbjuder snygga och trendiga fodral med olika design. Föredrar du ett slimmat fodral ebjuder tectTech och Dux Ducis tunna fodral med endast ett kortfack, för dina viktigast kort. Köp stötdämpande fodral till iPhone 11 Pro Max med fri frakt idag. Kombinera fodralet med ett skärmskydd för ett komplett skydd. Här hittar du även iPhone 11 Pro Max skal.

Filter
23 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 23 av 23

Slimmade iPhone 11 Pro Max fodral

Stor telefoner kan lätt bli klumpiga med ett fodral på. Det är synd då man lätt går miste om ett bra skydd mot skador. Med ett slimmat, lågprofilfodral till iPhone 11 Pro Max kan du ändå skydda hela telefonen utan att göra den klumpig. Bland annat Terrapin, Dux Ducis och tectTech erbjuder tunna skal som skyddar bra utan att addera för tung. Trots finns slimmade design har fodralen kortfack för dina viktigaste kort. Fodralen kan även bilda ett mobilställ, perfekt för att se film eller serier.


iPhone 11 Pro Max magnetfodral

Varför släpa runt på hela fodralet och plånbok när du är hemma, på kontoret eller reser? Med ett magnet wallet till iPhone 11 Pro Max kan du enkelt plocka loss telefonen från fodralet när det inte behövs. Telefonen hålls fortfarande skyddad i det magnetiska skalet. Det avtagbara skalet har ofta en snygg, matchade design som fodralet. CaseMe, DG.MING, iDeal Of Sweden och tectTech erbjuder alla fodral med magnetskal. Välj den design och prisklass som passar dig och njut sedan av valfriheten att inte alltid ha fodralet på telefonen.


Designfodral till iPhone 11 Pro Max

Att iPhone 11 Pro Max är en av dem mest exklusiva telefonerna är det inget tvivel om. Att då matcha den med ett billigt, tråkigt fodral känns fel. Ge istället telefonen ett lyxigt skydd med ett fodral från exempelvis iDeal Of Sweden. Deras fodral i saffiano, sammet och läder håller stilen väl på telefonen. Hos PhoneLife hittar du hela deras utbud av fodral som Magnet Wallet+, Fashion Wallet, Mayfair Clutch och London Wallet. Fodralen är en del av The iDeal Concept som låter dig använda deras magnetiska Fashion Cases med mönster och färg.