Xiaomi Redmi Note 10 Pro skal

Xiaomi Redmi Note 10 Pro är telefonen med läcker och tidlös design, stor AMOLED-skärm, effektivt batteri och leverantör av fantastiska bilder och filmer. Hela telefonen andas lyx och vad bör du göra om inte skydda den från topp till tå. Använd våra fina och stötdämpande skal och mobilfodral från PhoneLifes stora sortiment.


Visst vore det synd om denna lyxiga produkt förvandlades till en smutsig och sprucken telefon som du knappt vill hålla i längre? Se därför till att använda mobiltillbehör som ger ett fullgott skydd. Vi har mobilskal som skyddar vid stötar och som dessutom ger ett perfekt grepp om din Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Välj därtill ett displayskydd som hindrar skärmen från att krossas eller repas. Önskar du plånbok och mobilskydd i samma produkt – handla ett av våra mobilfodral.


Sätt prägel på din Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Tänk på att ett skydd till din uppgraderade och eleganta Xiaomi Redmi Note 10 Pro inte bara handlar om att bevara telefonens skick. Det handlar också om att sätta en personlig prägel på den. Visst är telefonmodellen redan snygg som den är men med ett skal eller ett fodral ger du den pricken över i:et. Välj ett klassiskt och genomskinligt skal från Spigen för att se telefonens ursprungliga färg genom materialet. Eller köp ett läderfodral framtaget just för Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Kanske gillar du grövre och tuffare skal – då finns Ringkes kollektion som både skyddar och sticker ut med sin iögonfallande design.


Enkla köp, fri frakt och snabba leveranser

Hos oss får du hem dina produkter för Xiaomi Redmi Note 10 Pro på kort tid, alltid med fri frakt. Välj mellan olika betalsätt och byt din vara under 30 dagar om du inte är nöjd.

Filter
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 16 av 16

Xiaomi Redmi Note 10 Pro specifikationer

Storlek: 6.67 tum
Mått: 164 x 76.5 x 8.1 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Nej
Hörlursuttag: Ja
Minneskort: Ja, microSDXC