Nylonarmband Xiaomi Mi Band 3/4 svart
Nylonarmband Xiaomi Mi Band 3/4 svart

Nylonarmband Xiaomi Mi Band 3/4 svart

149 SEK

I lager (8 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 28239

Produktbeskrivning-

Armband i skön och ventilerande nylon till Xiaomi Mi Band 3 och Xiaomi Mi Band 4. Armbandet justeras enkelt och låses med hjälp av kardborre.

Armbandet är tillverkat i nylon vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv då det tål väta.

Armbandet kommer kom... Läs mer

Specifikationer+

product
8967Nylonarmband Xiaomi Mi Band 3/4 svarthttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/xiaomi-klockor/xiaomi-mi-band-34/nylonarmband-xiaomi-mi-band-34-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelifenylonarmbandxiaomimiband34svart.jpgInStock149SEK/smartwatch-tillbehor/xiaomi-klockor/xiaomi-mi-band-34<p>Armband i skön och ventilerande nylon till Xiaomi Mi Band 3 och Xiaomi Mi Band 4. Armbandet justeras enkelt och låses med hjälp av kardborre.</p><p>Armbandet är tillverkat i nylon vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv då det tål väta.</p> <p>Armbandet kommer komplett med fästen för enkel och snabb installation på din klocka.</p> <p>- Justerbart i storlek - stängs med kardborre<br>- Komplett med fästen - enkel installation på klockan<br></p> <p>Passar till: Xiaomi Mi Band 3, Xiaomi Mi Band 4.<br>Material: Nylon.<br>Längd: Justerbar mellan 160-220mm (med klocka)<br>Färg: Svart.</p>149

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer