Skal Samsung Galaxy Watch Active transparent
Skal Samsung Galaxy Watch Active transparent
Skal Samsung Galaxy Watch Active transparent

Skal Samsung Galaxy Watch Active transparent

79 SEK

Produkten har utgått

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 24884

Produktbeskrivning-

Ge din Samsung Galaxy Watch Active ett bra skydd och en sofistikerad look med detta genomskinliga skal i tålig TPU-plast. TPU är en slitstark men ändå mjuk plast som dämpar fall och ger ett bra skydd mot stötar utan att gå sönder. 

Skalet är enkelt att sätta på klockan och täcker inga kontakter, knappar eller funktioner. Det fungerar även med utbytbara armband.

- Tunt, lätt och stötdämpande skal
- Diskret design i genomskinlig TPU
- Utskärningar för alla knappar och funktioner

Passar till:
- Samsung Galaxy Watch Active

Material: TP... Läs mer

Specifikationer-

FärgGenomskinlig
MaterialTPU/Silikon
product
7050Skal Samsung Galaxy Watch Active transparenthttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-active/skal-samsung-galaxy-watch-active-transparent?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_skal_samsung_galaxy_watch_active_transparent.jpgOutOfStock79SEK/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-active<p>Ge din Samsung Galaxy Watch Active ett bra skydd och en sofistikerad look med detta genomskinliga skal i tålig TPU-plast. TPU är en slitstark men ändå mjuk plast som dämpar fall och ger ett bra skydd mot stötar utan att gå sönder.&nbsp;</p> <p>Skalet är enkelt att sätta på klockan och täcker inga kontakter, knappar eller funktioner. Det fungerar även med utbytbara armband.</p> <p>- Tunt, lätt och stötdämpande skal<br /> - Diskret design i genomskinlig TPU<br /> - Utskärningar för alla knappar och funktioner</p> <p>Passar till:<br /> -&nbsp;Samsung Galaxy Watch Active</p> <p>Material: TPU<br /> Färg: Transparent</p>79Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer