Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm roséguld
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm roséguld
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm roséguld
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm roséguld

Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm roséguld

279 SEK

I lager (7 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22740

Produktbeskrivning-

Armband i rostfritt stål till Samsung Galaxy Watch 46mm. Armbandet är mycket hållbart och ger din smartklocka en känsla av att vara en riktig klocka.

Fästen för armbandet ingår så att det enkelt byts ut mot ditt befintliga. Armbandet är kompatibelt med alla Samsung Galaxy Watch 46mm.

- Diskret spänne för enkel på- och avtagning
- Komplett med fästen - enkel installation på klockan
- Justerbart i storlek för att passa alla armar (verktyg för att ta av länkar finns här)<... Läs mer

Specifikationer-

FärgRoséguld
MaterialMetall
product
6370Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm roséguldhttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-46mm/metallarmband-samsung-galaxy-watch-46mm-rosguld?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_metallarmband_samsung_galaxy_watch_46mm_rosguld.jpgInStock279SEK/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-46mm<p>Armband i rostfritt stål till Samsung Galaxy Watch 46mm. Armbandet är mycket hållbart och ger din smartklocka en känsla av att vara en riktig klocka.</p> <p>Fästen för armbandet ingår så att det enkelt byts ut mot ditt befintliga. Armbandet är kompatibelt med alla Samsung Galaxy Watch 46mm.</p> <p>- Diskret spänne för enkel på- och avtagning<br /> - Komplett med fästen - enkel installation på klockan<br /> - Justerbart i storlek för att passa alla armar (<a href="https://phonelife.se/reservdelar-verktyg/verktyg-for-klockarmband" target="_blank">verktyg för att ta av länkar finns här</a>)</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy Watch 46mm.<br /> Material: Rostfritt stål.<br /> Längd: justerbar mellan cirka 120-175mm (utan klocka)<br /> Färg: Roséguld.</p>279Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer