Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm guld
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm guld
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm guld
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm guld

Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm guld

251,1 SEK
279 SEK

I lager (8 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22741

Produktbeskrivning-

Armband i rostfritt stål till Samsung Galaxy Watch 46mm. Armbandet är mycket hållbart och ger din smartklocka en känsla av att vara en riktig klocka.

Fästen för armbandet ingår så att det enkelt byts ut mot ditt befintliga. Armbandet är kompatibelt med alla Samsung Galaxy Watch 46mm.

- Diskret spänne för enkel på- och avtagning
- Komplett med fästen - enkel installation på klockan
- Justerbart i storlek för att passa alla armar (verktyg för att ta av länkar finns här)<... Läs mer

Specifikationer-

FärgGuld
MaterialMetall
product
6371Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm guldhttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-46mm/metallarmband-samsung-galaxy-watch-46mm-guld?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_metallarmband_samsung_galaxy_watch_46mm_guld.jpgInStock251.1SEK/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-46mm<p>Armband i rostfritt stål till Samsung Galaxy Watch 46mm. Armbandet är mycket hållbart och ger din smartklocka en känsla av att vara en riktig klocka.</p> <p>Fästen för armbandet ingår så att det enkelt byts ut mot ditt befintliga. Armbandet är kompatibelt med alla Samsung Galaxy Watch 46mm.</p> <p>- Diskret spänne för enkel på- och avtagning<br /> - Komplett med fästen - enkel installation på klockan<br /> - Justerbart i storlek för att passa alla armar (<a href="https://phonelife.se/reservdelar-verktyg/verktyg-for-klockarmband" target="_blank">verktyg för att ta av länkar finns här</a>)</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy Watch 46mm.<br /> Material: Rostfritt stål.<br /> Längd: justerbar mellan cirka 115-185mm (utan klocka)<br /> Färg: Guld.</p>279Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer