Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 grå/rosa
Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 grå/rosa
Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 grå/rosa
Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 grå/rosa

Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 grå/rosa

159 SEK

I lager (4 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22995

Produktbeskrivning-

Armband i skön och ventilerande nylon till Fitbit Charge 3 och Fitbit Charge 4. Armbandet justeras enkelt och låses med hjälp av kardborre.

Armbandet är tillverkat i nylon vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv då det tål väta.

Armbandet kommer kompl... Läs mer

Specifikationer+

product
6454Nylonarmband Fitbit Charge 3/4 grå/rosahttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/fitbit-klockor/fitbit-charge-4/nylonarmband-fitbit-charge-34-grarosa?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_nylonarmband_fitbit_charge_3_grarosa.jpgInStock159SEK/smartwatch-tillbehor/fitbit-klockor/fitbit-charge-4<p>Armband i skön och ventilerande nylon till Fitbit Charge 3 och Fitbit Charge 4. Armbandet justeras enkelt och låses med hjälp av kardborre.</p><p>Armbandet är tillverkat i nylon vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv då det tål väta.</p> <p>Armbandet kommer komplett med fästen för enkel och snabb installation på din klocka.</p> <p>- Justerbart i storlek - stängs med kardborre<br>- Komplett med fästen - enkel installation på klockan<br></p> <p>Passar till: Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4.<br>Material: Nylon.<br>Längd: justerbar mellan cirka 140-200mm (utan klocka)<br>Färg: Grå, rosa.</p>159

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer