Skal Fitbit Charge 3/4 transparent
Skal Fitbit Charge 3/4 transparent
Skal Fitbit Charge 3/4 transparent

Skal Fitbit Charge 3/4 transparent

79 SEK

I lager (5 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 24539

Produktbeskrivning-

Ge din Fitbit Charge 3 och Fitbit Charge 4 ett bra skydd och en sofistikerad look med detta skal i tålig TPU-plast. TPU är en slitstark men ändå mjuk plast som dämpar fall och ger ett bra skydd mot stötar utan att gå sönder. 

Skalet är enkelt att sätta på klockan och täcker inga kontakter, knappar eller funktioner. Det fungerar även med utbytbara armband.

- Tunt, lätt och stötdämpande skal
- Diskret design i genomskinlig TPU
- Utskärningar för alla knappar och funktioner

Passar till: Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4.
Material: TPU.
F... Läs mer

Specifikationer-

FärgGenomskinlig
MaterialTPU/Silikon
product
6909Skal Fitbit Charge 3/4 transparenthttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/fitbit-klockor/fitbit-charge-3/skal-fitbit-charge-34-transparent?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_skal_fitbit_charge_3_transparent.jpgInStock79SEK/smartwatch-tillbehor/fitbit-klockor/fitbit-charge-3<p>Ge din Fitbit Charge 3 och&nbsp;Fitbit Charge 4 ett bra skydd och en sofistikerad look med detta skal i tålig TPU-plast. TPU är en slitstark men ändå mjuk plast som dämpar fall och ger ett bra skydd mot stötar utan att gå sönder.&nbsp;</p> <p>Skalet är enkelt att sätta på klockan och täcker inga kontakter, knappar eller funktioner. Det fungerar även med utbytbara armband.</p> <p>- Tunt, lätt och stötdämpande skal<br /> - Diskret design i genomskinlig TPU<br /> - Utskärningar för alla knappar och funktioner</p> <p>Passar till: Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4.<br /> Material: TPU.<br /> Färg: Transparent.</p>79Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer