Silikonband Apple Watch SE 44mm Black
Silikonband Apple Watch SE 44mm Black

Holdit - Silikonband Apple Watch SE 44mm Black

249 SEK

I lager (1 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53502

Holdit

Produktbeskrivning-

Mjukt och följsamt armband från Holdit. Armbandet är tillverkar i slitstarkt och vattentåligt silikon och passar Apple Watch SE 44mm. Då armbandet är tillverkat helt i silikon står det emot all typ av väta vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv eller bär klockan hela dagen.

Du justerar storlek och låser armbandet enkelt på den längd som passar dig. Det gör armbandet bekvämt att ha på sig i vardagen och vid träning.

- Skönt armband från Holdit tillverkat av återvunnet silikon
- Justerbart i storlek - stängs med ett spänne
- Ko... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialTPU/Silikon
product
41905Silikonband Apple Watch SE 44mm Blackhttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mm/silikonband-apple-watch-se-44mm-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/15657_2.jpgInStock249SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mmHoldit<p>Mjukt och följsamt armband från Holdit. Armbandet är tillverkar i slitstarkt och vattentåligt silikon och passar Apple Watch SE 44mm.&nbsp;Då armbandet är tillverkat helt i silikon står det emot all typ av väta vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv eller bär klockan hela dagen.</p> <p>Du justerar storlek och låser armbandet enkelt på den längd som passar dig. Det gör armbandet bekvämt att ha på sig i vardagen och vid träning.</p> <p>- Skönt armband från Holdit tillverkat av återvunnet silikon<br /> - Justerbart i storlek - stängs med ett spänne<br /> - Komplett armband - enkel installation på klockan<br /> - Tillverkat i mjukt, slitstarkt och vattensäkert silikon<br /> <br /> Passar till:<br /> - Apple Watch SE 44mm A2352 / A2354 / A2356<br />- Apple Watch SE 44mm 2nd Gen A2723 / A2727 / A2724<br /> <br /> Material: Silikon<br /> Längd: Passar handleder med 155-210mm i omkrets<br /> Färg: Svart</p>249Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer