Silikonarmband Apple Watch SE 44mm röd
Silikonarmband Apple Watch SE 44mm röd
Silikonarmband Apple Watch SE 44mm röd
Silikonarmband Apple Watch SE 44mm röd
Silikonarmband Apple Watch SE 44mm röd

Silikonarmband Apple Watch SE 44mm röd

149 SEK

I lager (1 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53594

Produktbeskrivning-

Armband i mjukt och lent silikon till Apple Watch SE 44mm. Armbandet är tillverkat helt i silikon så att det står emot all typ av väta vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv eller bär klockan hela dagen.

Armbandet kommer komplett med fästen för enkel och snabb installation. Du justerar storlek och låser armbandet enkelt på den längd som passar dig utan att ett metallspänne behövs. Det gör armbandet med bekvämt att ha på sig i vardagen och vid träning.

- Tillverkat i mjukt, slitstarkt och vattensäkert silikon
- Justerbart i längd för att... Läs mer

Specifikationer-

FärgRöd
MaterialTPU/Silikon
product
41997Silikonarmband Apple Watch SE 44mm rödhttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mm/silikonarmband-apple-watch-se-44mm-rod?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_silikonarmband_apple_watch_4240_mm_rod.jpgInStock149SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mm<p>Armband i mjukt och lent silikon till Apple Watch SE 44mm. Armbandet är tillverkat helt i silikon så att det står emot all typ av väta vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv eller bär klockan hela dagen.</p> <p>Armbandet kommer komplett med fästen för enkel och snabb installation. Du justerar storlek och låser armbandet enkelt på den längd som passar dig utan att ett metallspänne behövs. Det gör armbandet med bekvämt att ha på sig i vardagen och vid träning.</p> <p>- Tillverkat i mjukt, slitstarkt och vattensäkert silikon<br /> - Justerbart i längd för att passa perfekt på dig<br /> - Komplett med fästen - enkel installation på klockan</p> <p>Passar till:&nbsp;<br /> -&nbsp;Apple Watch SE 44mm A2352 / A2354 / A2356<br /> - Apple Watch SE 44mm 2nd Gen A2723 / A2727 / A2724</p> <p>Material: Silikon<br /> Längd: justerbar mellan cirka&nbsp;130-185 mm (utan klocka)<br /> Färg: Röd</p>149Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer