Magnetiskt silikonarmband Apple Watch SE 44mm svart
Magnetiskt silikonarmband Apple Watch SE 44mm svart
Magnetiskt silikonarmband Apple Watch SE 44mm svart

Magnetiskt silikonarmband Apple Watch SE 44mm svart

199 SEK

I lager (7 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53541

Produktbeskrivning-

Flexibelt silikonarmband till Apple Watch SE 44mm med magnetlåsning. Armbandet är tillverkat av hållbart och slitstark silikon som garanterar en lång livslängd. Den räfflade strukturen på armbandet gör det otroligt bekvämt att bära samtidigt som det är en snygg detalj.

Du justerar enkelt storleken på armbandet medhjälp av de inbyggda magneterna för att få en perfekt passform runt handleden. Armbandet kommer komplett med fästen för snabb och smidig installation på klockan.

- Snygg räfflad struktur
- Justerbar storlek medhjälp av magnetlåsning
- Tillverkat av flexi... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialTPU/Silikon
product
41944Magnetiskt silikonarmband Apple Watch SE 44mm svarthttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mm/magnetiskt-silikonarmband-apple-watch-se-44mm-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/680602827E-2_1000X1000.jpgInStock199SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mm<p>Flexibelt silikonarmband till Apple Watch SE 44mm med magnetlåsning. Armbandet är tillverkat av hållbart och slitstark silikon som garanterar en lång livslängd. Den räfflade strukturen på armbandet gör det otroligt bekvämt att bära samtidigt som det är en snygg detalj.</p> <p>Du justerar enkelt storleken på armbandet medhjälp av de inbyggda magneterna för att få en perfekt passform runt handleden. Armbandet kommer komplett med fästen för snabb och smidig installation på klockan.</p> <p>- Snygg räfflad struktur<br /> - Justerbar storlek medhjälp av magnetlåsning<br /> - Tillverkat av flexibel och hållbar silikon<br /> - Kommer komplett med fästen för snabb installation</p> <p>Passar till:&nbsp;<br /> -&nbsp;Apple Watch SE 44mm A2352 / A2354 / A2356<br /> - Apple Watch SE 44mm 2nd Gen A2723 / A2727 / A2724</p> <p>Material: Silikon</p> <div>&nbsp;</div>199Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer