Apple Watch SE 44mm Sport Band Slim Bone
Apple Watch SE 44mm Sport Band Slim Bone
Apple Watch SE 44mm Sport Band Slim Bone
Apple Watch SE 44mm Sport Band Slim Bone
Apple Watch SE 44mm Sport Band Slim Bone
Apple Watch SE 44mm Sport Band Slim Bone
Apple Watch SE 44mm Sport Band Slim Bone

Nomad - Apple Watch SE 44mm Sport Band Slim Bone

599 SEK

På väg till oss - prel. åter i lager 2024-06-30

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53560

Nomad

Produktbeskrivning-

Snyggt och stilrent sportarmband till Apple Watch SE 44mm från Nomad. Armbandet är utmärkt att bära såväl till vardags som till träning då det är tillverkat av slitstarkt och flexibelt gummi som andas väl. Den lena finishen och luftiga designen gör att det ligger bekvämt mot handleden. Detta armband är en något smalare version av Nomads klassiska Sport Band. 

Armbandet kommer komplett med fästen så att du enkelt kan montera det på din klocka. Justera med lätthet storleken på armbandet till den storlek du önskar.

- Perfekt armband för både träning och vardag
- Lätt... Läs mer

Specifikationer-

FärgBeige
MaterialTPU/Silikon
product
41963Apple Watch SE 44mm Sport Band Slim Bonehttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mm/apple-watch-se-44mm-sport-band-slim-bone?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/856500011462_A.jpgInStock599SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mmNomad<p>Snyggt och stilrent sportarmband till Apple Watch SE 44mm från Nomad. Armbandet är utmärkt att bära såväl till vardags som till träning då det är tillverkat av slitstarkt och flexibelt gummi som andas väl. Den lena finishen och luftiga designen gör att det ligger bekvämt mot handleden. Detta armband är en något smalare version av Nomads klassiska Sport Band.&nbsp;</p> <p>Armbandet kommer komplett med fästen så att du enkelt kan montera det på din klocka. Justera med lätthet storleken på armbandet till den storlek du önskar.</p> <p>- Perfekt armband för både träning och vardag<br /> - Lätt, nätt och minimalistisk design<br /> - Tillverkat av vattensäkert gummi som andas väl<br /> - Justerbart i storlek - stängs med aluminiumspänne<br /> - Slittåligt och hållbart armband</p> <p>Passar till:&nbsp;<br /> - Apple Watch SE 44mm A2352 / A2354 / A2356<br /> - Apple Watch SE 44mm 2nd Gen A2723 / A2727 / A2724</p> <p>Material: FKM-gummi&nbsp;<br /> Längd: Justerbart mellan 135-190mm (utan klocka)<br /> Färg: Beige</p>599Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer