Apple Watch SE 44mm Sport Band Marine Blue
Apple Watch SE 44mm Sport Band Marine Blue
Apple Watch SE 44mm Sport Band Marine Blue

Nomad - Apple Watch SE 44mm Sport Band Marine Blue

699 SEK

På väg till oss - prel. åter i lager 2024-06-30

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53536

Nomad

Produktbeskrivning-

Snyggt och stilrent sportarmband till Apple Watch SE 44mm från Nomad. Armbandet är utmärkt att bära såväl till vardags som till träning då det är tillverkat av slitstarkt och flexibelt gummi som andas väl. Den lena finishen och slimmade designen gör att det ligger bekvämt mot handleden.

Armbandet kommer komplett med fästen så att du enkelt kan montera det på din klocka. För att stänga och justera storleken på armbandet så har det en aluminium pinne som du smidigt spänner på den storlek du önskar.

- Perfekt armband för träning och vardag
- Lätt och minimalistisk design<... Läs mer

Specifikationer-

FärgBlå
MaterialTPU/Silikon
product
41939Apple Watch SE 44mm Sport Band Marine Bluehttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mm/apple-watch-se-44mm-sport-band-marine-blue?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/NM01133285-1.jpegInStock699SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-se-44mmNomad<p>Snyggt och stilrent sportarmband till Apple Watch SE 44mm från Nomad. Armbandet är utmärkt att bära såväl till vardags som till träning då det är tillverkat av slitstarkt och flexibelt gummi som andas väl. Den lena finishen och slimmade designen gör att det ligger bekvämt mot handleden.</p> <p>Armbandet kommer komplett med fästen så att du enkelt kan montera det på din klocka. För att stänga och justera storleken på armbandet så har det en aluminium pinne som du smidigt spänner på den storlek du önskar.</p> <p>- Perfekt armband för träning och vardag<br /> - Lätt och minimalistisk design<br /> - Tillverkat av vattensäkert gummi som andas väl<br /> - Justerbart i storlek - stängs med aluminiumspänne<br /> - Slittåligt och hållbart armband</p> <p>Passar till:&nbsp;<br /> - Apple Watch SE 44mm A2352 / A2354 / A2356<br /> - Apple Watch SE 44mm 2nd Gen A2723 / A2727 / A2724</p> <p>Material: FKM-gummi&nbsp;<br /> Längd: justerbar mellan cirka 115-190mm (utan klocka)<br /> Färg: Blå</p>699Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer