Silikonband Apple Watch 45mm Series 7 Dark Brown
Silikonband Apple Watch 45mm Series 7 Dark Brown

Holdit - Silikonband Apple Watch 45mm Series 7 Dark Brown

249 SEK

På väg till oss - prel. åter i lager 2024-06-25

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53075

Holdit

Produktbeskrivning-

Mjukt och följsamt armband från Holdit. Armbandet är tillverkar i slitstarkt och vattentåligt silikon och passar Apple Watch 45mm Series 7. Då armbandet är tillverkat helt i silikon står det emot all typ av väta vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv eller bär klockan hela dagen.

Du justerar storlek och låser armbandet enkelt på den längd som passar dig. Det gör armbandet bekvämt att ha på sig i vardagen och vid träning.

- Skönt armband från Holdit tillverkat av återvunnet silikon
- Justerbart i storlek - stängs med ett spänne
Läs mer

Specifikationer-

FärgBrun
MaterialTPU/Silikon
product
41479Silikonband Apple Watch 45mm Series 7 Dark Brownhttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-7/silikonband-apple-watch-45mm-series-7-dark-brown?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/15655_2.jpgInStock249SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-7Holdit<p>Mjukt och följsamt armband från Holdit. Armbandet är tillverkar i slitstarkt och vattentåligt silikon och passar Apple Watch 45mm Series 7.&nbsp;Då armbandet är tillverkat helt i silikon står det emot all typ av väta vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv eller bär klockan hela dagen.</p> <p>Du justerar storlek och låser armbandet enkelt på den längd som passar dig. Det gör armbandet bekvämt att ha på sig i vardagen och vid träning.</p> <p>- Skönt armband från Holdit tillverkat av återvunnet silikon<br /> - Justerbart i storlek - stängs med ett spänne<br /> - Komplett armband - enkel installation på klockan<br /> - Tillverkat i mjukt, slitstarkt och vattensäkert silikon<br /> <br /> Passar till:<br /> - Apple Watch 45mm Series 7 A2474 / A2477 / A2478</p> <p>Material: Silikon<br /> Längd: Passar handleder med 155-210mm i omkrets<br /> Färg: Brun</p>249Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer