Silikonband Apple Watch 45mm Series 7 Black
Silikonband Apple Watch 45mm Series 7 Black

Holdit - Silikonband Apple Watch 45mm Series 7 Black

249 SEK

På väg till oss - prel. åter i lager 2024-06-25

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53072

Holdit

Produktbeskrivning-

Mjukt och följsamt armband från Holdit. Armbandet är tillverkar i slitstarkt och vattentåligt silikon och passar Apple Watch 45mm Series 7. Då armbandet är tillverkat helt i silikon står det emot all typ av väta vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv eller bär klockan hela dagen.

Du justerar storlek och låser armbandet enkelt på den längd som passar dig. Det gör armbandet bekvämt att ha på sig i vardagen och vid träning.

- Skönt armband från Holdit tillverkat av återvunnet silikon
- Justerbart i storlek - stängs med ett spänne
Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialTPU/Silikon
product
41476Silikonband Apple Watch 45mm Series 7 Blackhttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-7/silikonband-apple-watch-45mm-series-7-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/15657_2.jpgInStock249SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-7Holdit<p>Mjukt och följsamt armband från Holdit. Armbandet är tillverkar i slitstarkt och vattentåligt silikon och passar Apple Watch 45mm Series 7.&nbsp;Då armbandet är tillverkat helt i silikon står det emot all typ av väta vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv eller bär klockan hela dagen.</p> <p>Du justerar storlek och låser armbandet enkelt på den längd som passar dig. Det gör armbandet bekvämt att ha på sig i vardagen och vid träning.</p> <p>- Skönt armband från Holdit tillverkat av återvunnet silikon<br /> - Justerbart i storlek - stängs med ett spänne<br /> - Komplett armband - enkel installation på klockan<br /> - Tillverkat i mjukt, slitstarkt och vattensäkert silikon<br /> <br /> Passar till:<br /> - Apple Watch 45mm Series 7 A2474 / A2477 / A2478<br /> <br /> Material: Silikon<br /> Längd: Passar handleder med 155-210mm i omkrets<br /> Färg: Svart</p>249Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer