Apple Watch 45mm Series 7 Sport Band Blaze
Apple Watch 45mm Series 7 Sport Band Blaze
Apple Watch 45mm Series 7 Sport Band Blaze
Apple Watch 45mm Series 7 Sport Band Blaze
Apple Watch 45mm Series 7 Sport Band Blaze
Apple Watch 45mm Series 7 Sport Band Blaze
Apple Watch 45mm Series 7 Sport Band Blaze

Nomad - Apple Watch 45mm Series 7 Sport Band Blaze

699 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 53128

Nomad

Produktbeskrivning-

Snyggt och stilrent sportarmband till Apple Watch 45mm Series 7 från Nomad. Armbandet är utmärkt att bära såväl till vardags som till träning då det är tillverkat av slitstarkt och flexibelt gummi som andas väl. Den lena finishen och luftiga designen gör att det ligger bekvämt mot handleden.

Armbandet kommer komplett med fästen så att du enkelt kan montera det på din klocka. Justera med lätthet storleken på armbandet till storlek du önskar.

- Perfekt armband för både träning och vardag
- Lätt och minimalistisk design
- Tillverkat av vattensäkert gummi som andas v... Läs mer

Specifikationer-

FärgOrange
MaterialTPU/Silikon
product
41532Apple Watch 45mm Series 7 Sport Band Blazehttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-7/apple-watch-45mm-series-7-sport-band-blaze?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/856500012186_A.jpgInStock699SEK/smartwatch-tillbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-7Nomad<p>Snyggt och stilrent sportarmband till Apple Watch 45mm Series 7 från Nomad. Armbandet är utmärkt att bära såväl till vardags som till träning då det är tillverkat av slitstarkt och flexibelt gummi som andas väl. Den lena finishen och luftiga designen gör att det ligger bekvämt mot handleden.</p> <p>Armbandet kommer komplett med fästen så att du enkelt kan montera det på din klocka. Justera med lätthet storleken på armbandet till storlek du önskar.</p> <p>- Perfekt armband för både träning och vardag<br /> - Lätt och minimalistisk design<br /> - Tillverkat av vattensäkert gummi som andas väl<br /> - Justerbart i storlek - stängs med aluminiumspänne<br /> - Slittåligt och hållbart armband</p> <p>Passar till:&nbsp;<br /> - Apple Watch 45mm Series 7 A2474 / A2477 / A2478</p> <p>Material: FKM-gummi&nbsp;<br /> Längd: justerbar mellan cirka 115-190 mm (utan klocka)<br /> Färg: Orange</p> <div>&nbsp;</div>699Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer