category
/sida/singles-day

Singles Day 2022

Singles Day

Mängder av riktigt bra Singles Day-erbjudanden hittar du här hos oss på PhoneLife varje år den 11 november då Singles Day infaller. Unna dig det senaste och det bästa till din mobil, smartwatch, surfplatta eller laptop och passa på att göra det hos PhoneLife under Singles Day. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om våra Singles Day-kampanjer och du kommer då också att få ta del av våra allra bästa Singles Day-erbjudanden.

Vad är Singles Day?

Singles Day eller Singlarnas Dag är världens största handelsdag och har sitt ursprung i Kina. Singles Day var de unga singlarnas festivaldag där de firade det faktum att de var just singlar. Till en början var det en dag där endast manliga singlar firade detta men det utvecklades med tiden till att bli en dag som uppmärksammades av bägge könen. Idag är Singles Day en dag då många, oavsett relationsstatus, passar på att fynda något fint till sig själva. Singles Day infaller den 11 november varje år vilket då är dag 11 i månaden och månad 11 på året. Det faktum att det är endast 1: or i datumet (11/11) är tänkt symbolisera singel-livet och det är också anledningen till att Singles Day infaller just detta datum. I Sverige är Singles Day ett relativt nytt fenomen som dock börjat att få fäste allt mer. Mycket talar för att Singles Day, likt Black Friday, kommer att etablera sig som en stor handelsdag även i Sverige.

Hur håller jag mig uppdaterad om Singles Day hos PhoneLife?

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev säkrar du upp att du får ta del av de bästa erbjudandena hos PhoneLife under Singles Day. Se till att signa upp på vårt nyhetsbrev och gör dig redo fynda något riktigt snyggt till din mobil, smartwatch, surfplatta eller laptop här hos oss på PhoneLife under Singles Day.

    Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer