category
/sida/nyheter-rykten-apple
  • Hem
  • Sidor
  • Nyheter & Rykten: iOS-enheter och annat från Apple

Nyheter om kommande iPhone, iPad, Apple Watch mm

Här samlar vi rykten och nyheter om kommande iOS-enheter och annat från Apple. Läs det senaste om kommande iPhone, Apple Watch, iPad, MacBook och mycket mer som förväntas lanseras av Apple.

Apple iPhone 16 Pro

Senast uppdaterad: 2024-03-04

Den kommande iPhone 16 Pro-modellen omges av en mängd rykten och spekulationer som tyder på betydande förbättringar och nya funktioner jämfört med dess föregångare. Här är en sammanfattning av det viktigaste:

Design och skärm

iPhone 16 Pro förväntas få en större skärmstorlek på 6,3 tum, vilket är en ökning från iPhone 15 Pros 6,1 tum.

Kameraförbättringar

Betydande förbättringar förväntas för kameran, inklusive en ny ultrabred lins med en 48-megapixel sensor för iPhone 16 Pro-modellerna, vilket är en stor förbättring från den nuvarande 12-megapixel sensorn. iPhone 16 Pro-modellerna förväntas också adoptera samma 5x zoom tetraprisma-kamera som för närvarande är exklusiv för iPhone 15 Pro Max.

Prestanda och anslutning

Ett nytt A18 Pro-chip förväntas driva iPhone 16 Pro, vilket kommer att ge förbättrad prestanda och effektivitet. Både iPhone 16 Pro och Pro Max-modellerna förväntas få 8 GB RAM.När det gäller trådlösa anslutningar, förväntas iPhone 16 Pro inkludera stöd för Wi-Fi 7-teknik, vilket skulle erbjuda betydligt högre hastigheter jämfört med nuvarande standarder, samt Qualcomms Snapdragon X75-modem för förbättrad 5G-uppkoppling.

Batteri och termiska Förändringar

Förbättringar av batteriet och hanteringen av enhetens värme är också på agendan, med rykten om ett nytt metallhölje för batteriet som förbättrar värmedispersion och möjliggör högre prestandanivåer under längre perioder.

MagSafe

Inga specifika rykten kring MagSafe florerar just nu men funktionen har blivit oerhört populär och det är inte osannolikt att fler förbättringar kommer till iPhone 16 Pro. MagSafe har växt i popularitet och tillbehör som mobilskal, fodral, laddare, kothållare, powerbanks och en hel del annat som nyttjar tekniken förväntas bli allt mer populära framöver.

Andra viktiga funktioner

Ytterligare funktioner inkluderar möjligheten att iPhone 16 Pro-modellerna kommer att ha fasta knappar istället för fysiska, även om denna förändring var ryktad för iPhone 15 Pro men skrotades i sista stund.

Förväntad specifikation

Skärmstorlek: 6,3 tum

Vikt: 194 gram

Höjd: 149,6 mm

Bredd: 71,45 mm

Tjocklek: 8,25 mm

Detta är de senaste ryktena och förväntningarna kring iPhone 16 Pro. Tänk på att dessa detaljer är baserade på icke bekräftade rapporter och läckor, och den slutliga produkten kan skilja sig väsentligt från det som diskuteras här. Vi på PhoneLife kommer givetvis att i god tid säkra ett brett utbud av skyddsprodukter som skal, fodral, skärmskydd och kameraskydd så att du kan skydda din iPhone 16 Pro från dag ett.

Förväntat lanseringsdatum: 2024-09-10

Apple iPhone 16 Pro Max

Senast uppdaterad: 2024-03-02

Apple förväntas lansera iPhone 16-serien i september 2024 och iPhone 16 Pro Max förväntas vara värstingmodellen. Med en större skärm än tidigare och utökat stöd för att kunna ta bilder anpassade för nya Apple Vision Pro.

Förväntad specifikation

Skärmstorlek: 6,9 tum

Vikt: 225 gram

Höjd: 163 mm

Bredd: 77,58 mm

Tjocklek: 8,25 mm

Förväntat lanseringsdatum: 2024-09-10

    Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer