category
/sida/kommande-iphone-14

iPhone 14 - Rykten och Nyheter om iPhone 14-serien

iPhone 14 rykten - När släpps iPhone 14?

Här hittar du allt du behöver veta om kommande iPhone 14-serien. Allt är baserat på rykten som florerar och som vanligt är hemlighetsmakeriet stort kring kommande släpp från Apple. Vi försöker att återge rykten med substans men faktum är att det är först vid lansering vi får ett kvitto på vilka rykten som varit sanna och korrekta.

När släpps iPhone 14?

Rykteskarusellen är igång på allvar kring kommande iPhone 14 och det börjar närma sig ett släpp, I alla fall om vi ska tro på alla de rykten som florerar där ute. Mot slutet av augusti eller kanske mer sannolikt i början av september 2022 är det rimligt att förvänta sig att Apple kommer att presentera de nya modellerna.

Skrotar Apple mini-modellen till fördel för ytterligare en Max-modell?

Det allra mesta talar för att mini-modellen skrotas och ersätts med en till Max-modell. Mini-modellen blev aldrig den storsäljare som Apple hoppats på. Den uppställning vi kan förvänta oss är i stället en iPhone 14, en iPhone 14 Max samt pro-serien med iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max. Med iPhone 14 Max kommer man nu att kunna få ta del av flaggskeppsmodellen i Pro-seriens stora skärm men till ett lägre pris.

Modellerna i Pro-serien får en större skärm?

Det ryktas om en marginellt större skärm för Pro-Serien då urtaget för den främre kameran och högtalaren blir mindre och ramen runt displayen än mer slimmad. Det är dock på marginalen och avrundat blir displaystorleken i tum exakt den samma med 6,1 tum för iPhone 14 Pro och 6,7 tum för iPhone 14 Pro Max.

Rent generellt är skärmen och dess prestanda en viktig pusselbit i en god användarupplevelse. Inte minst när du tittar på ex. film och serier eller spelar spel på mobilen. Modellerna i iPhone 14-serien kommer att vara riktigt grymma och ge dig en fantastisk användarupplevelse. En oerhört viktig aspekt för att bevara denna användarupplevelse är att undvika skador och slitage på skärmen. En liten ynka repa kan försämra användarupplevelsen avsevärt. Vi på PhoneLife säkrar ett brett urval av skärmskydd så att du kan ge din iPhone 14 det skydd den förtjänar och behöver från dag 1. Skydda din skärm och njut av en grym användarupplevelse hela ägandetiden.

Always On-display-läge i kommande modeller i Pro-Serien?

Det ryktas om att kommande modeller i Pro-serien kommer att få ett Always-On-display-läge där delar av displayen kan visas konstant. Det kan röra sig om en del av displayen som visar tid och exempelvis statusikoner. Detta är en funktion som vi tror att många saknat i iPhone och som en del konkurrenter erbjudit en tid. Detta kan antagligen bli en funktion man kan slå på och av då den rimligtvis bidrar till en högre energiförbrukning och därmed kortare batteritid. Återstår att se om detta rykte realiseras men kan rimligen vara något som får de som tvekar på ett byte att faktiskt byta.

Dubbelt minne i instegsversionerna i Pro-serien?

Apple väntas öka mängden minne för versionerna i Pro-serien. iPhone 13 Pro-modellerna finns med 128GB men det ryktas om att Pro-versionerna i iPhone 14-serient kommer börja på 256GB minneskapacitet. Detta medför troligen också en prisökning där instegsversionerna av iPhone 14 Pro Max och iPhone 14 Pro blir dyrare än instegsversionerna av Pro-modellerna i nuvarande iPhone 13-serien

Ta än mer fantastiska bilder med kommande iPhone 14

Kameramodulen växer markant på Pro-serien och det ryktas om större bildsensorer. Detta kommer att innebära att du kan ta än mer fantastiska bilder. Skador och slitage på den utstickande kameramodulen riskerar dock i att resultera i ett sämre bildresultat. Med små medel kan du säkra ett kameraskydd eller ett linsskydd och undvika att skador och slitage uppstår. Den markant större och mer utstickande kameramodulen på kommande iPhone 14 Pro-modellerna kommer att vara än mer känslig. Säkra god kvalité på dina minnen för livet - utrusta din iPhone 14 med ett skydd till kameran. Ryktena talar om en 48MP kamera i kombination med en 57% större bildsensor för modellerna i Pro-serien. Vidare talas det om förmåga att spela in extremt högupplöst video, så kallad 8K-video. Den större bildsensorn sägs vara den primära orsaken till att kameramodulen växer i storlek.

Kommer jag att behöva skydda min iPhone 14?

Rent generellt trycker mobiltillverkare på att deras mobiler tål det mesta men i praktiken behöver du säkra ett separat skydd till din mobil för att kunna njuta till max av den hela ägandetiden. Det är inget undantag vad gäller modellerna i kommande iPhone 14-serien. Om du vill säkra en optimal användarupplevelse och fantastiska bilder under hela ägandetiden bör du utrusta din iPhone 14 med skärmskydd och ett kameraskydd eller linsskydd. För ett fullgott skydd bör du också köpa ett skal eller ett fodral. Med iPhones avancerade kameror tar du fantastiska bilder och du kan verkligen säkra minnen för livet på bästa sätt. Genom att skydda kameramodulen med ett kameraskydd eller linsskydd säkrar du att kameran inte tar skada och att du kommer att kunna ta grymma bilder med din mobil.

Vi på PhoneLife säkrar ett brett utbud av tillbehör och skyddsprodukter i god tid så att du kan säkra ett fullgott skydd till din iPhone 14 från dag 1. När du skyddar din mobil säkrar du både en god användarupplevelse och ett högt andrahandsvärde den dag det är dags för att byta. Och utöver det gör du också vår miljö en tjänst då du förlänger livet på din mobil och säkrar att mobilen kan nyttjas hela dess tänkta livslängd.

    Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer