category
/sida/black-friday

Black Friday

Black Friday

Passa på att fynda tillbehör till din mobil, smartwatch, surfplatta eller laptop hos PhoneLife under Black Friday, Cyber Monday och Black Week. Mängder av fina erbjudanden och kampanjer utlovas mot slutet av november varje år. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev så säkrar du upp att du får ta del av våra allra bästa Black Friday-erbjudanden.

Det är också ett utmärkt tillfälle att köpa extra fina julklappar till riktigt bra priser. Slipp stressen nära inpå jul och säkra julklapparna till när som kär hos PhoneLife redan under Black Friday.

Vad är Black Friday?

Black Friday är dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving som infaller den fjärde torsdagen i november varje år. I Sverige har Black Friday växt sig starkt på senare tid och idag är det den största och enskilt viktigaste handelsdagen för många av Sveriges e-handlare. Black Friday kan ses som startskottet på julhandeln och det är ofta ett utmärkt tillfälle att fynda julklappar till riktigt bra priser.

Black Friday har växt i omfattning till att infatta även dagarna före Black Friday och dagarna efter fram till och med måndagen. Denna tidsperiod benämns då Black Week och måndagen efter Black Friday kallas för Cyber Monday.

Anledningen till att det dyker upp en massa fina erbjudanden i slutet av november varje år förklaras alltså av att vi har inspirerats av USA och anammat denna handelsdag i Sverige.

Här hittar du de bästa priserna på Mobilskal under Black Friday

Här hos oss på PhoneLife hittar du de allra bästa mobilskalen till de bästa tänkbara priser. Och under Black Week och på Black Friday kan du fynda mobilskal till superpriser. Du får ett prisvärt skydd till din mobil samtidigt som du säkrar din stil. Med vårt breda utbud av mobilskal till alla mobiler på marknaden har vi något för alla. Så oavsett om du söker ett mobilskal till dig själv eller kanske som en present till någon du tycker om så hittar du det här. Vi erbjuder alltid minst ett gratis fraktalternativ vilket gör valet enkelt. Köp ditt mobilskal hos PhoneLife under Black Week - det är snabbt, smidigt och fraktfritt. 

Hur håller jag mig uppdaterad om Black Friday hos PhoneLife?

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om kampanjer i samband med Black Friday hos PhoneLife. Som prenumerant säkrar du upp att du får tillgång till de allra bästa Black Friday-kampanjerna PhoneLife har att erbjuda. Passa på att säkra snygga och praktiska tillbehör till din mobil, smartwatch, surfplatta eller laptop hos PhoneLife under Black Week och Black Friday.

    Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer