Samsung Galaxy S9 Plus tillbehör

Samsung har släppt nionde generationen av sin S-serie. Samsung Galaxy S9 Plus är den största i serien och har även utrustats med dubbla kameror som tar riktigt bra bilder. Som tidigare har telefonen en Infinity Display som täcker i stort sätt hela framsidan. Undvik skador på telefonen med ett Samsung Galaxy S9 Plus skal, fodral och skärmskydd. Utöver att skydda telefonen låter det dig sätta din egen prägel på den.
Filtrera (0)
Visar 29 av 29

Maximera & skydda din Samsung Galaxy S9 Plus

Få ut mesta möjliga ut din Samsung Galaxy S9 Plus och håll den skyddad. Med ett bra tillbehör kan du använda telefonen precis som du vill utan att oroa dig för att den går sönder. Med exempelvis ett plånboksfodral ger du telefonen ett skydd runt alla sidor samtidigt som du tillför funktion i form av en plånbok och ofta även ett mobilställ. Gillar du fart och äventyr kan ett robust och stötdämpande mobilskal vara något för dig.

Originaltillbehör och kända varumärken

Att skydda sin Samsung Galaxy S9 Plus med ett originalfodral eller originalskal är omtyckt av många. Dessa skydd är utformade av Samsung för att passa perfekt på telefonen och håller alltid bra kvalitet. Om inte något av originalprodukterna faller dig i smaken erbjuder vi även många andra kända varumärken som erbjuder bra skydd till telefonen. Några av våra mest uppskattade är CaseMe, Terrapin, Copter, DG.Ming och Dux Ducis. Köp idag med fri frakt och snabb leverans hem till dig.

Handla billigt och tryggt online

Hos PhoneLife hittar du ett stort utbud av Samsung Galaxy S9 Plus skydd och tillbehör. Oavsett om du är ute efter ett märkestillbehör från t.ex. iDeal Of Sweden, Spigen eller Otterbox så hittar du det till ett bra pris hos oss. Vi har även billiga mobilskal och fodral av hög kvalitet. När du handlar hos PhoneLife ska du alltid känna dig trygg och vara säker. Vi ger alltid bra köpvillkor, fri frakt och snabba leveranser. Vår hemsida är helt krypterad och när du betalar använder du endast kända betalningsalternativ.

Samsung Galaxy S9 Plus specifikationer

Storlek: 6,2 tum
Mått: 73,8 × 158,1 × 8,5 mm
Laddare: USB-C
Minneskort: microSD, microSDHC, microSDXC - upp till 2TB