Samsung Galaxy S9 tillbehör

Samsung har för nionde året i rad ett S i rockärmen. Samsung Galaxy S9 är en uppföljare värd namnet med förfinad design och en hårdvara som klår det mesta. För att du ska behålla din telefon som ny och fri från skador behöver du ett bra skydd till den. Ett Samsung Galaxy S9 skal eller fodral kan även ge bättre grepp om telefonen och addera funktion i form av kortfack eller ett mobilställ. Komplettera ditt val av skydd med ett skärmskydd för ett komplett skydd runt hela telefonen.
Filtrera (0)
Visar 36 av 36

Handla Samsung Galaxy S9 skydd tryggt

Med ett skydd som ett skal eller fodral till din Samsung Galaxy S9 kan du använda den var du vill och ändå känna dig trygg med att den håller sig hel. På samma sätt vill vi på PhoneLife att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt att navigera och handla i butiken. Vi har inte heller några konstiga villkor eller andra dolda avgifter. Du handlar alltid fraktfritt, med snabb leverans och 30 dagars öppet köp. Hela hemsidan är krypterad så att du kan känna dig säker när du besöker den.

Sätt din egen prägel på telefonen

Samsung Galaxy S9 är en populär telefon som används och uppskattas av många. För att sticka ut i mängden kan du använda ett skydd om telefonen för att ge den en look som passar dig. Ett skydd skyddar alltså inte bara telefonen, det skiljer även dig från alla andra. I vårt stora sortiment av skal och fodral kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken.

Lämna inte telefonen hemma

Du behöver inte lämna din Samsung Galaxy S9 hemma bara för att du ska göra något som kan utsätta telefonen för skada, som exempelvis en dag på stranden eller en tur i skidbacken. Med rätt skydd håller du telefonen hel även om den får stötar eller blir blöt av snö och vatten.

Alltid snabb leverans från lager i Sverige

När du beställer tillbehör till Samsung Galaxy S9 hos PhoneLife får du alltid snabb leverans till dig från vårt egna lager i Sverige. Leveranstiden är 1-3 dagar vilket kan jämföras med upp till 6 veckor vid beställning från utländska butiker. Vi har även kundtjänst på svenska som snabbt svarar på dina frågor om beställningar eller produkter. Att vi har lager i Sverige säkerställer även att produkterna vi säljer uppfyller EUs krav på produktsäkerheten.

Samsung Galaxy S9 specifikationer

Storlek: 5,8 tum
Mått: 68,7 × 147,7 × 8,5 mm
Laddare: USB-C
Minneskort: microSD, microSDHC, microSDXC - upp till 2TB