Samsung Galaxy S7 Edge skal

Samsung Galaxy S7 Edge är en riktigt populär telefon. Det gör också att utbudet av tillbehör och skydd till den är stort. Hos PhoneLife har vi samlat dem bästa skalen, fodralen, skärmskydden och tillbehören. Med många års erfarenhet vet vi vad våra kunder vill ha. Skalet ska hålla och skydda telefonen länge men det ska också göra att telefonen ser bra ut. Välj det skydd eller skal du vill ha ur vårt stora sortiment så levererar vi det snabbt och fraktfritt.
Filter
14 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Bäst skal till Galaxy S7 Edge

När det kommer till våra smarta mobiltelefoner så fyller de en allt större och viktigare del i våra liv. Som med allt viktigt gäller det att man tar hand om det på bästa sätt. Vi på PhoneLife ger dig ett bra utbud av Samsung Galaxy S7 Edge skal för att du ska känna att din Samsung får allt den förtjänar och kan vara dig trogen på bästa möjliga sätt. Om du är ute efter ett riktigt tufft Galaxy S7 Edge tillbehör är ett stötdämpande Tough Armor-skal från Spigen att rekommendera. Detta skal har en tvådelad snygg design som även är greppvänligt och stötdämpande. Är du på jakt efter ett snyggt design skal kan ett skal i marmor eller annat mönster från iDeal of Sweden vara skalet för dig.

Praktiska Samsung Galaxy S7 Edge fodral

Med snabba leveranser behöver du inte vänta länge innan du har ditt nya fodral i dina ägor. Ett mobiltillbehör är så mycket mer än bara ett mobiltillbehör nu när våra smarta telefoner har en sådan betydande del i våra liv. Ett mobilfodral är en detalj där vi snabbt visar upp vår personlighet och har du en Galaxy S7 Edge är det självklart att du ska ha ett bra fodral. Med ett magnet fodral från CaseMe kan du ta loss skalet från fodralet, t.ex. när du är hemma. Föredrar du ett plånboksfodral i äkta läder rekommenderas fodralet från Terrapin.

Köp skärmskydd till Samsung Galaxy S7 Edge tryggt

Att det ska vara tryggt att handla över nätet tycker vi är självklart. Därför är hela vår butik kryptera och säker. Även våra betallösningar är säkra och levereras av kända leverantörer som Klarna. Du kan därför tryggt och säkert köpa dina skärmskydd och härdade glas till Samsung Galaxy S7 Edge hos oss. Välj bland skärmskydd från kända varumärken som Copter och Zagg InvisibleShield

Samsung Galaxy S7 Edge specifikationer

Storlek: 5,5 tum
Mått: 72,6 × 150,9 × 7,7 mm
Laddare: MicroUSB
Minneskort: microSD, microSDHC, microSDXC - upp till 256GB