Samsung Galaxy S7 skal

Liksom att man inte kan äga för många par skor eller skjortor, kan man heller inte ha för många tillbehör till sin Samsung. Eller? Det tycker i alla fall inte vi på PhoneLife och har på denna sida samlat alla tillbehör till Samsung Galaxy S7. Här kan du välja och vraka bland Spigen skal som ger din telefon en tuffare look, mjukt skal från Terrapin eller varför inte satsa på en läderplånbok så du vet var du har alla dina viktigaste tillhörigheter.
Filter
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Bäst fodral & skal till Galaxy S7

Bättre Samsung med bra tillbehör! Nu när mobilerna betyder så otroligt mycket för oss, och nu när vi är omringade av snygga mobiltillbehör kan det lätt kännas lite naket om man har en Samsung utan skal eller fodral. Genom bra Samsung Galaxy S7 tillbehör skapar du större trygghet i att din mobil kommer att hålla sig snygg och funktionsduglig längre. Dessutom har du råd att en trött morgon råka tappa den i golvet. Det värsta som kan hända är att skalet får sig en liten repa. Om du står i valet och kvalet mellan ett fodral och ett skal så behöver det ena inte utesluta det andra. Ibland kan det vara skönt att växla lite mellan olika tillbehör. Samma sak gäller om du står i valet och kvalet gällande vilken färg på skal som du bör plocka med dig till kassan. Vad man kan ha i åtanke är att ett läderfodral åldras med stil.

Samsung Galaxy S7 skal från kända märken

Hos PhoneLife hittar du ett stort utbud av bra skal, fodral och andra tillbehör till Samsung Galaxy S7. Vi har allt från märkeslösa billiga skal till exklusiva skal i exempelvis marmor från iDeal Of Sweden. Är du ute efter en lite tuffare design och stötdämpande egenskaper rekommenderas ett Samsung S7 skal från Spigen. Vill du ha ett praktiskt plånboksfodral runt din telefon finns det i många olika modeller, till exempel i äkta läder eller med fjärilsmönster.

Köp Samsung Galaxy S7 tillbehör tryggt

Att handla på nätet ska vara tryggt och smidigt. Därför har vi på PhoneLife gjort det så enkelt som möjligt att handla. Vi har även tänkt till när det gäller säkerheten. Vår hemsida är helt krypterad och vi använder oss endast av säkra och kända betallösningar som Klarna. När du handlar hos oss får du även alltid fri frakt och snabba leverans. Och 30 dagars öppet köp. Vi hoppas att allt detta sammantaget ger dig en bekväm och trygg köpupplevelse hos oss!

Samsung Galaxy S7 specifikationer

Storlek: 5,1 tum
Mått: 70,1 × 132,9 × 10 mm
Laddare: MicroUSB
Minneskort: microSD, microSDHC, microSDXC - upp till 256GB