Samsung Galaxy S20 Ultra skydd & tillbehör

Det här är telefonen för dig som vill ha det bästa. För första släpper Samsung en telefonen med benämningen Ultra. Samsung Galaxy S20 Ultra är riktigt stor, ruggigt snabb och tar bilder som tidigare inte varit möjligt med en mobil. Kameran på den här telefonen sticker verkligen ut, med sitt stora kamerahus på baksidan. Vi har alla skydd och tillbehör du behöver för att hålla telefonen hel, som skal, fodral och skärmskydd. Du hittar produkter från kända varumärken som Spigen, Copter, UAG, Ringke och iDeal Of Sweden. Undrar du över något? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att välja de bästa tillbehören till din Samsung Galaxy S20 Ultra.

Filtrera (0)
Visar 50 av 104

Bäst utbud av skydd till Samsung S20 Ultra

Hos PhoneLife hittar du hundratals Samsung Galaxy S20 Ultra skydd som skal, fodral och skärmskydd. Med nästan tio års erfarenhet av mobiltillbehör vet vi vilka skydd som håller måttet och skyddar telefonen - stöt efter stöt. Alla produkterna är noggrant utvalda så att du kan vara säker på att du får det skydd du betalar för. Många av produkterna är tillverkade av varumärken som har mer erfarenhet av mobilskydd än vi, som Lifeproof, Urban Armor Gear och Spigen.


Köp Samsung Galaxy S20 Ultra tillbehör fraktfritt

För att göra det enkelt och tydligt att handla mobiltillbehör erbjuder alltid fri frakt, oavsett köpesumma. Inga belopp du behöver komma upp i eller liknande. Alla beställning av tillbehör till Samsung Galaxy S20 Ultra skickas från eget lager i Sverige, för att säkerställa snabb och pålitlig leverans. Att vårt lager ligger i Sverige gör också att du kan vara säker på att ingen importavgift läggs på din beställning.


Samsung Galaxy S20 Ultra specifikationer

Storlek: 6,9 tum
Mått: 76 × 166,9 × 8,8 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Ja
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Ja, stödjer microSD, microSDHC, microSDXC upp till 1 TB