Samsung Galaxy S20 Plus skydd & tillbehör

Nya Samsung Galaxy S20 Plus är en av topptelefonerna under hela 2020. Med fyra kameralinser, en heltäckande 6,7-tumsskärm och grymt snabb hårdvara kommer inte den här telefonen göra någon besviken. Hos PhoneLife köper du de bästa skydden och tillbehören till telefonen som skal, fodral och skärmskydd. Du hittar ett stort utbud av skydd från kända varumärken som Ringke, Spigen, iDeal Of Sweden, Tech21 och UAG. Oavsett vilken typ av skydd eller vilken prisklass som passar dig har vi det i lager för omgående leverans. Vi ger alltid fri frakt och snabb leverans hem till dig.

Filtrera (0)
Visar 50 av 71

Bäst utbud till Samsung Galaxy S20 Plus

För att du ska kunna hitta det skydd eller tillbehör som du vill ha har vi samlat det bästa utbudet till Samsung Galaxy S20 Plus. Vi har allt från billiga skydd till tillbehör för exklusiva varumärken. Fodral, skal och skärmskydd finns i många olika material, färger och utföranden. Det gör att du enkelt kan välja det skydd som passar din stil eller dina behov. Kanske har du höga krav när det kommer till stötskydd eller vill ha den senaste trenden på skalet.


Köp Samsung Galaxy S20 Plus skydd enkelt

Hos PhoneLife handlar du alltid mobiltillbehör som mobilskal och mobilfodral tryggt och enkelt. Vi har byggt vår hemsida så att du enkelt ska kunna navigera genom och hitta det perfekta tillbehöret till din Samsung Galaxy S20 Plus. Hemsidan är krypterad för din säkerhet och vi använder endast trygga betallösningar som Klarna. När du beställer från oss skickas beställningen från vårt egna lager i Sverige. Det säkerställer blixtsnabb leverans och att inte någon importavgift eller tull läggs på priset. Det priset du ser på hemsidan är det du betalar. För även frakten är gratis när du handlar hos oss - oavsett belopp.


Samsung Galaxy S20 Plus specifikationer

Storlek: 6,7 tum
Mått: 73,7 × 161,9 × 7,8 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Ja
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Ja, stödjer microSD, microSDHC, microSDXC upp till 1 TB