Samsung Galaxy S20 skydd & tillbehör

Nya Samsung Galaxy S20 är en fortsättning på Samsung S-serie som inte kommer göra någon besviken. Telefonen är snyggt designad och packad med den senaste tekniken. Den är snabb, tar riktigt bra bilder och har en stort och skarp skärm. Är du på jakt efter tillbehör och skydd till Samsung Galaxy S20? Då kan du sluta leta. Hos oss på PhoneLife hittar du nämligen det bästa utbudet av skal, fodral, skärmskydd och andra tillbehör till telefonen. Vi har produkter från kända varumärken som iDeal Of Sweden, Spigen, UAG och Copter och även billiga mobiltillbehör som ger ett bra skydd. Du handlar alltid till bästa pris, med fri frakt och snabb leverans hem till dig.

Filtrera (0)
Visar 50 av 90

Bästa utbud av Samsung Galaxy S20 tillbehör

Som tidigare nämnt har vi samlat ett stort utbud av Samsung Galaxy S20 produkter från kända varumärken. Detta för att du ska kunna välja det skal, fodral eller skärmskydd som passar din stil och krav på skydd. Vissa föredrar ett tunnare och lättare skydd medans andra vill ha ett stötdämpande skydd som håller under tuffa förhållanden. Kanske har du ett krävande arbete eller utövar extremsport - då måste skyddet runt telefonen levererar skydd gång efter gång. Gör som hundratusentals andra - köpa dina Samsung Galaxy S20 tillbehör hos PhoneLife.


Köp Samsung Galaxy S20 skydd enkelt

Utöver att ha det största och bästa utbudet av Samsung Galaxy S20 skydd och tillbehör strävar vi alltid efter att ha den bästa, snabbaste och säkraste hemsidan. Så att du enkelt och tryggt kan navigera runt och hitta det skydd som passar dig. Sedan slutföra köpet säkert och få beställningen levererad enda hem i brevlådan. Vi skickar alla beställningar från vårt egna lager mitt i Sverige. Det gör att alla leveranser är blixtsnabba och att inga avgifter som importavgift tillkommer. Har du en fråga inför ditt köp? Kontakta vår kundtjänst, vi hjälper gärna till!


Samsung Galaxy S20 specifikationer

Storlek: 6,2 tum
Mått: 69,1 × 151,7 × 7,9 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Ja
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Ja, stödjer microSD, microSDHC, microSDXC upp till 1 TB