Samsung Galaxy S10e skal

Äntligen kommer Samsung med en ny topptelefon i mindre format! Nya Samsung Galaxy S10e är snabb som flaggskeppstelefonerna men har en mer hanterbar storlek. Telefonen har säkerhet i toppklass, dubbla kameror och en heltäckande skärm. Skydda telefon mot skador med ett bra Samsung Galaxy S10e skal, fodral eller skärmskydd. Vi har bästa skydden från kända varumärken som Spigen, iDeal Of Sweden, tectTech och Terrapin.
Filter
27 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 27 av 27

Stötdämpande Samsung Galaxy S10e skal & fodral

Med rätt skydd till din telefon håller du den som ny länge. Med ett stötdämpande skal eller fodral till Samsung Galaxy S10e kan du hålla repor, sprickor och skador borta i flera år även om du råkar tappa telefonen då och då. För tappa telefonen gör man ju titt som tätt, oavsett hur försiktig man är med den. Många av våra skal har riktigt bra stötdämpande egenskaper, som skalen från Spigen och Ringke. Föredrar du istället ett fodral som skyddar runt om hela telefonen har vi ett stort utbud av modeller och varumärken. Som plånboksfodral, fodral i äkta läder och kortfodral från CaseMe, Terrapin och iDeal Of Sweden.

Samsung S10e fodral med magnetskal

Att kunna förvara sin plånbok tillsammans med sin telefon är oftast praktiskt. Men det finns tillfällen då det kan vara skönt att bara använda telefonen, utan hela plånboken. För att ändå ha telefonen skyddad är ett magnetfodral med avtagbart skal en oslagbar kombination. Telefonen sitter då säkert i ett mobilskal som i sin tur fästs i plånboksfodralet med en magnet, vilket gör att du kan ta loss det enkelt när du själv vill. Våra Samsung Galaxy S10e fodral från DG.MING, iDeal Of Sweden och CaseMe är alla så kallade magnetfodral.

Köp Samsung S10e tillbehör med schyssta villkor

När du handlar dina mobiltillbehör hos PhoneLife vill vi att du ska känna dig trygg och att köpet ska kunna genomföras enkelt, utan att du blir överraskad av några avgifter eller annat tråkigt. Därför erbjuder vi alltid fri frakt, fri faktura och snabb leverans från eget lager i Sverige. Att alla beställningar skickas inom Sverige säkerställer, utöver blixtsnabba leveranser, att du inte kommer behöva betala någon importavgift eller extra moms. Priset du ser i butiken är det du betalar för dina Samsung Galaxy S10e fodral, skal, skärmskydd och andra tillbehör.

Samsung Galaxy S10e specifikationer

Storlek: 5,8 tum
Mått: 69,9 × 142,2 × 7,9 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Ja, Qi
Hörlursuttag: Ja
Minneskort: Ja, stödjer microSD, microSDHC, microSDXC upp till 512GB