Samsung Galaxy S10 Plus tillbehör

Nya Samsung Galaxy S10 Plus är enligt många den bästa telefonen Samsung tillverkat. Det är inte svårt att förstår när man ser den med sin stora skärm och trippla kamera på baksidan. Att hålla skador och repor borta från telefonen tycker vi är viktigt. Därför har vi samlat det bästa utbudet av Samsung Galaxy S10 Plus skal, fodral och skärmskydd som du beställer helt fraktfritt. Vi har allt från märkesskydd till billiga skal så att du kan hitta det som passar dig bäst.
Filtrera (0)
Visar 46 av 46

Ge din Samsung Galaxy S10 Plus ett långt liv

Vill du hålla din telefon hel i flera år? Då är ett mobilskydd som ett skal, fodral eller skärmskydd ett måste. För en billig peng kan du hålla skador, repor och sprickor borta så att din telefon förblir som ny. Det gör både din Samsung Galaxy S10 Plus roligare att använda och höjer andrahandsvärdet den dagen du vill sälja telefonen vidare. Hos PhoneLife hittar du ett stort sortiment av mobilskydd och mobiltillbehör till Samsung Galaxy S10 Plus som håller telefonen hel utan att den tappar stilen.

Effektivisera arbetet med bra tillbehör

Med rätt tillbehör till Samsung Galaxy S10 Plus adderar du förutom skydd ofta även funktion. Många av våra fodral har inbyggda mobilställ och plånbok. För att ge bättre grepp om en så stor telefon som Samsung Galaxy S10 Plus är många av våra skal tillverkade i material som ger ett bra grepp. För ännu bättre grepp kan en smart hållare som en Popsocket vara något, det låter dig använda telefonen med en hand på ett smidigt sätt.

Alltid fraktfritt och snabb leverans

När du handlar dina Samsung Galaxy S10 Plus tillbehör och skydd hos oss bjuder vi alltid på frakten. Förutom att ge fri frakt på alla köp skickas alla beställningar blixtsnabbt från eget lager mitt i Sverige. Att vi skickar alla beställningar inom landet gör att du kan vara säker på att inte bli debiterad för importavgifter eller moms - allt är redan inkluderat i priset.

Samsung Galaxy S10 Plus specifikationer

Storlek: 6,4 tum
Mått: 74,1 × 157,6 × 7,8 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Ja, Qi
Hörlursuttag: Ja
Minneskort: Ja, stödjer microSD, microSDHC, microSDXC upp till 512GB