Samsung Galaxy Note 10 Plus skal

För första gången lanserar Samsung en Plus-version av sin Note-telefon. Nya Samsung Galaxy Note 10 Plus gör skäl för namnet. Med en stor, nästan heltäckande skärm är det här telefonen för den kräsne. Skydda telefonen på bästa sätt med ett högkvalitativt skal, fodral eller skärmskydd. Hos PhoneLife hittar du ett stort sortiment av skal och andra skydd från kända varumärken som Spigen, Ringke, tectTech, Whitestone och Copter. Köp dina Samsung Galaxy Note 10 Plus tillbehör med fri frakt och snabb leverans idag.

Filter
31 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 31 av 31

Stötdämpande Samsung Galaxy Note 10 Plus skal

När du har en stor telefon som Samsung Galaxy Note 10 Plus är kvalitén på ditt skal viktig. För att telefonen ska hålla sig hel om du råkar tappa eller slå i den är ett skal med stötdämpande egenskaper att föredra. Ett sådant skal fångar upp energin från fallet eller stöten istället för att den når till telefonen. Experter på stötdämpande skal är Spigen, Ringke och Otterbox. Tack vare många års erfarenhet av att tillverka mobilskydd har dessa varumärken förfinat sina skal för att skydda så bra som möjligt. Köp dina stötdämpande Samsung Galaxy Note 10 Plus skal till bra priser hos oss.


Alla tillbehör till Galaxy Note 10 Plus

Med rätt tillbehör till telefonen kan den ge dig full möjlighet att jobba, se på film eller lyssna på musik var du vill. Hos PhoneLife har vi samlat allt di behöver för att göra användningen av telefonen mer effektiv och rolig. Med ett par trådlösa hörlurar kan du lyssna på musik eller podd ostört även i rusningstid. Vill du få ett bättre grepp om telefonen är en PopSocket eller annat mobilgrepp att föredra. Med en snabbladdare eller trådlös Qi-laddare håller du telefonen laddad genom hela dagen även fast du använder den till max.


Bäst Samsung Galaxy Note 10 Plus skal & fodral

För att du säkert ska kunna använda telefonen precis som du vill och var du vill rekommenderar vi att du skyddar telefonen med ett skal eller fodral kombinerat med ett skärmskydd. Det ger dig skydd mot stötar, repor och skador runt om hela telefonen. Ett Samsung Galaxy Note 10 Plus skal ger dig ett slimmat skydd som inte tynger ner telefonen. Ett fodral däremot bygger lite mer men skyddar som kompensation för det även skärmen. Vi på PhoneLife har många års erfarenhet av mobilskydd och har valt ut ett sortiment av skydd som vi vet håller kvalitet och skyddar på bästa sätt. Alla skal och fodral har utskärning för S Pen så att du kommer åt den obehindrat.


Samsung Galaxy Note 10 Plus specifikationer

Storlek: 6,8 tum
Mått: 77,2 × 162,3 × 7,9 mm
Laddare: USB-C
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Ja, stödjer microSD, microSDHC, microSDXC upp till 1TB