Samsung Galaxy A8 2018 skal

Med nya Samsung Galaxy A8 2018 ger Samsung även sina mer prisvärda telefoner en skärmen som täcker nästa hela framsidan. Förhållandet på skärmen är som dem flesta nya telefoner 18:9. Telefonen har även riktigt bra kameror och en fingeravtrycksläsare för maximal säkerhet. Skydda och smycka din telefon med ett skal, fodral, skärmskydd eller annat tillbehör. Vi har ett stort utbud av bra Samsung Galaxy A8 2018 skal och ger alltid fri frakt.
Filter
5 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Bästa Samsung Galaxy A8 2018 skydden

På PhoneLife har vi många års erfarenhet av mobilskydd. På så vis vet vi vilka tillbehör och skydd som skyddar telefonen bäst och som håller längst. Till Samsung Galaxy A8 2018 har vi samlat bra skal, fodral och skärmskydd som kommer att hålla din telefon hel och fin länge. Det gör telefonen roligare att använda och höjer även andrahandsvärdet när det är dags att byta till en ny telefon.

Alla vill skydda sin telefon på sitt sätt och därför har vi samlat flera olika skal, fodral, väskor och skärmskydd till telefonen här. Kanske föredrar du ett tunt och stötdämpande TPU-skal eller ett praktiskt plånboksfodral i äkta läder. Vi rekommenderar alltid att du har ett skärmskydd på telefonens skärm, det håller den repfri och skarp i många år. Välkommen att köpa dina Samsung Galaxy A8 2018 skal och tillbehör hos PhoneLife.

Samsung Galaxy A8 2018 specifikationer

Storlek: 5,6 tum
Mått: 70,6 × 149,2 × 8,4 mm
Laddare: USB-C
Minneskort: microSD, microSDHC, microSDXC - upp till 256GB