Samsung Galaxy A40 skal

Här hittar du tillbehör och skydd till Samsung Galaxy A40. Galaxy A40 är mångsidig telefon som har det som krävs för att göra dem flesta nöjda. Telefonen har en stor SuperAMOLED-skärm som täcker hela framsidan. Både kameran på framsidan och baksidan ger dig högupplösta bilder. Skydda telefonen med ett bra skal, fodral eller skärmskydd.
Filter
22 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 22 av 22

Bäst utbud av Samsung Galaxy A40 tillbehör

Oavsett om du använder telefonen privat eller i jobbet har vi tillbehören och skydden som passar dig. Allt från billiga Samsung Galaxy A40 skal till högkvalitativa märkesskal från exempelvis tectTech, Spigen och Ringke. Hos PhoneLife hittar du den perfekta blandningen av skal, fodral och skärmskydd. Alla våra tillbehör håller hög kvalitet och är utvalda för att passa alla smaker och plånböcker.

Köp Samsung A40 tillbehör enkelt & tryggt

När du handlar tillbehör till Samsung Galaxy A40 får du alltid fri frakt och snabb leverans. Vi levererar alla beställningar från eget lager i Sverige. Det säkerställer att leveransen går blixtsnabbt och att inga avgifter för import eller moms tillkommer. Har du någon fråga eller fundering är det bara att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

Samsung Galaxy A40 specifikationer

Storlek: 5,9 tum
Mått: 69,2 × 144,4 × 7,9 mm
Laddare: USB-C
Hörlursuttag: Ja
Minneskort: Ja, stödjer microSD, microSDHC, microSDXC upp till 512GB