Vintage Mobilväska Universal brun
Vintage Mobilväska Universal brun
Vintage Mobilväska Universal brun
Vintage Mobilväska Universal brun
Vintage Mobilväska Universal brun

Vintage Mobilväska Universal brun

299 SEK

I lager (6 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 21935

Produktbeskrivning-

Praktisk väska med bärrem/halsrem till smartphones. Bär väskan runt halsen eller som en axelremsväska. Väskan har även en hälla på baksidan för att kunna sättas fast i bältet.

Väskan har två fack inuti, ett mindre på framsidan med knäppe och ett större med dragkedja. Det medföljer en rem som är justerbart i längd. Den gör att väskan kan bäras runt halsen som ett mobilhalsband eller över axeln som en väska.

Bärremmen är avtagbar, praktiskt ... Läs mer

Specifikationer-

FärgBrun
MaterialLäder
product
6176Vintage Mobilväska Universal brunhttps://www.phonelife.se/ovriga-tillbehor/vaskor/vintage-mobilvaska-universal-brun?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_vintage_mobilvaska_universal_brun.jpgInStock299SEK/ovriga-tillbehor/vaskor<p>Praktisk v&auml;ska med b&auml;rrem/halsrem till smartphones. B&auml;r v&auml;skan runt halsen eller som en axelremsv&auml;ska. V&auml;skan har &auml;ven en h&auml;lla p&aring; baksidan f&ouml;r att kunna s&auml;ttas fast i b&auml;ltet.</p> <p>V&auml;skan har tv&aring; fack inuti, ett mindre p&aring; framsidan med kn&auml;ppe och ett st&ouml;rre med dragkedja. Det medf&ouml;ljer en rem som &auml;r justerbart i l&auml;ngd. Den g&ouml;r att v&auml;skan kan b&auml;ras runt halsen som ett mobilhalsband eller &ouml;ver axeln som en v&auml;ska.</p> <p>B&auml;rremmen &auml;r avtagbar, praktiskt om du vill anv&auml;nda v&auml;skan som ett fodral f&ouml;r telefonen och andra tillh&ouml;righeter.</p> <p>Passar till: De flesta smartphones, &auml;ven med stor sk&auml;rm.<br /> Ytterm&aring;tt: 18,2 x 11,8 x 5,5 cm.<br /> Innerm&aring;tt: 17,7 x 11,2 x 5 cm.<br /> L&auml;ngd rem: 65-130 cm.<br /> Material: L&auml;der.<br /> F&auml;rg: R&ouml;dbrun.</p>299

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer