Vintage Mobilväska Universal brun
Vintage Mobilväska Universal brun
Vintage Mobilväska Universal brun
Vintage Mobilväska Universal brun
Vintage Mobilväska Universal brun

Vintage Mobilväska Universal brun

299 SEK

I lager (7 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 21935

Produktbeskrivning-

Praktisk väska med bärrem/halsrem till smartphones. Bär väskan runt halsen eller som en axelremsväska. Väskan har även en hälla på baksidan för att kunna sättas fast i bältet.

Väskan har två fack inuti, ett mindre på framsidan med knäppe och ett större med dragkedja. Det medföljer en rem som är justerbart i längd. Den gör att väskan kan bäras runt halsen som ett mobilhalsband eller över axeln som en väska.

Bärremmen är avtagbar, praktiskt om du vill använda väskan som ett fodral för telefonen och andra tillhörigheter.

Passar till: De flesta smartphones, även med stor... Läs mer

Specifikationer-

FärgBrun
MaterialLäder
product
6176Vintage Mobilväska Universal brunhttps://www.phonelife.se/ovriga-tillbehor/vaskor/vintage-mobilvaska-universal-brun?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_vintage_mobilvaska_universal_brun.jpgInStock299SEK/ovriga-tillbehor/vaskor<p>Praktisk väska med bärrem/halsrem till smartphones. Bär väskan runt halsen eller som en axelremsväska. Väskan har även en hälla på baksidan för att kunna sättas fast i bältet.</p> <p>Väskan har två fack inuti, ett mindre på framsidan med knäppe och ett större med dragkedja. Det medföljer en rem som är justerbart i längd. Den gör att väskan kan bäras runt halsen som ett mobilhalsband eller över axeln som en väska.</p> <p>Bärremmen är avtagbar, praktiskt om du vill använda väskan som ett fodral för telefonen och andra tillhörigheter.</p> <p>Passar till: De flesta smartphones, även med stor skärm.<br /> Yttermått: 18,2 x 11,8 x 5,5 cm.<br /> Innermått: 17,7 x 11,2 x 5 cm.<br /> Längd rem: 65-130 cm.<br /> Material: Läder.<br /> Färg: Rödbrun.</p>299Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer