PopGrip Hållare/ställ Avtagbar Top - Svart
PopGrip Hållare/ställ Avtagbar Top - Svart
PopGrip Hållare/ställ Avtagbar Top - Svart
PopGrip Hållare/ställ Avtagbar Top - Svart
PopGrip Hållare/ställ Avtagbar Top - Svart

PopSockets - PopGrip Hållare/ställ Avtagbar Top - Svart

149 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 14380

PopSockets

Produktbeskrivning-

Det här är nya PopGrip från PopSockets. PopGrip är en smart mobilhållare och mobilställ i ett. PopGrip fästs enkelt på baksidan av din smartphone för att ge ett bra enhandsgrepp även om den är stor.

Denna PopSockets är komplett med fäste och avtagbar top. Byt ut och matcha med den top du vill ha för dagen!

PopSockets PopGrip bildar enkelt ett stativ för din smartphone eller surfplatta - perfekt för att kolla på klipp, serier eller film. Trött på trasslande hörlurar? Inga problem! PopSockets kan även användas för kabelhantering för dina hörlurar.

PopSockets är en... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
product
5567PopGrip Hållare/ställ Avtagbar Top - Svarthttps://www.phonelife.se/ovriga-tillbehor/mobilhallare-mobilstall/mobilstall-mobilring/popgrip-hallarestall-avtagbar-top-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/popsockets_popgrip_hallarestall_avtagbar_top_-_svart_3.jpgInStock149SEK/ovriga-tillbehor/mobilhallare-mobilstall/mobilstall-mobilringPopSockets<p>Det här är nya PopGrip från PopSockets. PopGrip är en smart mobilhållare och mobilställ i ett. PopGrip fästs enkelt på baksidan av din smartphone för att ge ett bra enhandsgrepp även om den är stor.</p> <p>Denna PopSockets är komplett med fäste och avtagbar top. Byt ut och matcha med den top du vill ha för dagen!</p> <p>PopSockets PopGrip bildar enkelt ett stativ för din smartphone eller surfplatta - perfekt för att kolla på klipp, serier eller film.&nbsp;Trött på trasslande hörlurar? Inga problem! PopSockets kan även användas för kabelhantering för dina hörlurar.</p> <p>PopSockets är en expanderbar magisk liten pryl till sin smartphone och surfplatta. Genom att montera en eller två PopSockets på din enhet får du flera användbara funktioner. Tryck på den två gånger och den poppar ut - så att du kan använda den som ett grepp, ställ eller kabelhantering.</p> <p>- Tunn platta som bildar ett ställ eller grepp när du behöver det<br /> - Byt enkelt ut toppen på din PopSockets till önskat motiv<br /> - Ger ett stabilt enhandsgrepp om din telefon - även om den är stor<br /> - Underlättar när du ska ta bilder och selfies</p> <p>Färg: Svart</p>149Mobilhållare

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer