OnePlus 9 Pro skal

OnePlus 9 Pro är ger dig minnen för livet. Med fyra kameror och en stor 6.7 tums skärm kan du lagra bilder och filmer under riktigt lång tid – alltid i högsta kvalitet. Fånga livets alla underbara ögonblick och ha dem på ett ställe. Var heller inte orolig för att telefonen ska ladda ur inom kort. Dess batteri på 4500 mAh låter telefonen andas länge innan den börjar slockna.


Mobilskal, fodral och skärmskydd håller din OnePlus 9 Pro vid gott liv ännu längre än telefonen är ämnad för. Hos PhoneLife kan du skrolla dig vidare för att hitta de olika skydden som passar just dig och din telefon. Vi erbjuder skydd från varumärken som Spigen, tectTech och Copter samt ännu fler.


Mobiltillbehör i varierat utbud

Att allround skydd gör att din OnePlus 9 Pro håller länge. Kombinera gärna med flera olika skydd eller växla mellan olika varianter för att få nya intryck i form av både design och skydd. Du kan till exempel mixa genom att sätta ett skärmskydd på displayen och skydda resten av telefonen med ett mobilskal. Eller se till att du både får skydd och utrymme för kort och pengar med en mobilplånbok. Vi har massor av snygga och funktionella skydd som går att kombinera eller använda vart och ett för sig.


Fri frakt när du handlar hos PhoneLife

Handla dina mobilskal och plånboksfodral hos oss utan att bli skyldig oss en extra krona i frakt. Om du skulle ångra dig när du får hem din vara har du alltid 30 dagars ångerrätt. Skicka bara tillbaka varan i ursprungsskicket och få pengarna tillbaka på samma betalsätt som du använde vid köpet.

Filter
28 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 28 av 28

OnePlus 9 Pro specifikationer

Storlek: 6.7 tum
Mått: 163.2 x 73.6 x 8.7 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Ja
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Nej