OnePlus 9 skal

OnePlus 9 är standardmodellen som har riktigt hög prestanda, andas kvalitet och laddas snabbt och effektivt. Den platta och breda skärmen förser telefonen med en snygg och tidlös design och tack vare den högupplösliga kameran kan den fånga alla livets ögonblick på bild eller film.


Telefonmodellen finns i flera färguppsättningar som är riktigt snygga. Du bör dock skaffa ett skydd till telefonen – antingen ett genomskinligt för att kunna se färgen eller ett skal i en annan eller liknande färg. Hos PhoneLife hittar du skal och fodral i alla olika varianter, komplettera också gärna med ett skärmskydd för displayen.


Våra varumärken - Stil, kvalitet och bra pris

Precis som telefonmodellen OnePlus 9s kvalitativa egenskaper garanterar vi ett sortiment fyllt av välkända och fina varumärken som lagt krut på mobilskydd. Testa dig fram eller stanna kvar vid ditt favoritmärke. Vi har varumärken som Spigen, Nillkin, Panzer och tectTech med flera. Att köpa mobiltillbehör till en OnePlus 9 kan inte vara enklare och roligare. Grotta ner dig i de olika tillbehören och klicka dig vidare eller använd vårt verktyg för att komma direkt till det varumärke eller tillbehör du är intresserad av. Välj mellan skärmskydd i olika utföranden, klassiska plånboksfodral eller robusta skal som fungerar som rena skölden för din OnePlus 9.


Snabb leverans och bra villkor hos PhoneLife

Köp hem ditt skydd till OnePlus 9 och få hem det på bara ett par dagar. Vi erbjuder snabba leveranser och fri frakt på dina köp. Självklart har du 30 dagars öppet köp om du inte skulle vara nöjd eller om du ångrar dig och vill ha en annan vara istället. Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst för vidare frågor.

Filter
22 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 22 av 22

OnePlus 9 specifikationer

Storlek: 6.55 tum
Mått: 160 x 74.2 x 8.7 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Ja
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Nej