Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers
Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers
Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers
Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers
Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers

Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers

149 SEK

I lager (3 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 20235

Produktbeskrivning-

Fodral med blommor och mönster till Samsung Galaxy S9. Ger ett snyggt utseende till din telefon samtidigt som det är praktiskt och skyddande mot skador.

Skyddar effektivt runt om hela telefonen, som sitter säkert fast i det mjuka skalet. Plånboksfodralet öppnas på långsidan ungefär som en bok. Locket hålls stängt med ett magnetspänne. 

Plånboken har två platser för kreditkort, visitkort, id-kort och ett fack för sedlar eller kvitton.

- Fodral med mönster som sticker ut
- ... Läs mer

Specifikationer-

FärgFlerfärgad/mönster
MaterialKonstläder
product
5926Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowershttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-fodral/planboksfodral-samsung-galaxy-s9-flowers?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_planboksfodral_samsung_galaxy_s9_flowers.jpgInStock149SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-fodral<p>Fodral med blommor och m&ouml;nster till Samsung Galaxy S9. Ger ett snyggt utseende till din telefon samtidigt som det &auml;r praktiskt och skyddande mot skador.</p> <p>Skyddar effektivt runt om hela telefonen, som sitter s&auml;kert fast i det mjuka skalet. Pl&aring;nboksfodralet &ouml;ppnas p&aring; l&aring;ngsidan ungef&auml;r som en bok. Locket h&aring;lls st&auml;ngt med ett magnetsp&auml;nne.&nbsp;</p> <p>Pl&aring;nboken har tv&aring; platser f&ouml;r kreditkort, visitkort, id-kort och ett fack f&ouml;r sedlar eller kvitton.</p> <p>- Fodral med m&ouml;nster som sticker ut<br /> - Fodralet skyddar hela telefonen<br /> - Pl&aring;nbok med kortfack och sedelficka<br /> - Lock med magnetl&aring;s som skyddar sk&auml;rmen<br /> - St&auml;llfunktion - perfekt vid film- eller serietittande, presentation, spel</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S9 SM-G960.<br /> Material: Konstl&auml;der, TPU.<br /> M&ouml;nster: Blommor.</p>149

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer