Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers
Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers
Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers
Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers
Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers

Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowers

149 SEK

I lager (1 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 20235

Produktbeskrivning-

Fodral med blommor och mönster till Samsung Galaxy S9. Ger ett snyggt utseende till din telefon samtidigt som det är praktiskt och skyddande mot skador.

Skyddar effektivt runt om hela telefonen, som sitter säkert fast i det mjuka skalet. Plånboksfodralet öppnas på långsidan ungefär som en bok. Locket hålls stängt med ett magnetspänne. 

Plånboken har två platser för kreditkort, visitkort, id-kort och ett fack för sedlar eller kvitton.

- Fodral med mönster som sticker ut
- Fodralet skyddar hela telefonen
- Plånbok med kortfack och sedelficka
- Lo... Läs mer

Specifikationer-

FärgFlerfärgad/mönster
MaterialKonstläder
product
5926Plånboksfodral Samsung Galaxy S9 flowershttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-fodral/planboksfodral-samsung-galaxy-s9-flowers?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_planboksfodral_samsung_galaxy_s9_flowers.jpgInStock149SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-fodral<p>Fodral med blommor och mönster till Samsung Galaxy S9. Ger ett snyggt utseende till din telefon samtidigt som det är praktiskt och skyddande mot skador.</p> <p>Skyddar effektivt runt om hela telefonen, som sitter säkert fast i det mjuka skalet. Plånboksfodralet öppnas på långsidan ungefär som en bok. Locket hålls stängt med ett magnetspänne.&nbsp;</p> <p>Plånboken har två platser för kreditkort, visitkort, id-kort och ett fack för sedlar eller kvitton.</p> <p>- Fodral med mönster som sticker ut<br /> - Fodralet skyddar hela telefonen<br /> - Plånbok med kortfack och sedelficka<br /> - Lock med magnetlås som skyddar skärmen<br /> - Ställfunktion - perfekt vid film- eller serietittande, presentation, spel</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S9 SM-G960.<br /> Material: Konstläder, TPU.<br /> Mönster: Blommor.</p>149Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer