Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 rosa
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 rosa
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 rosa
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 rosa

Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 rosa

159 SEK

I lager (7 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 20114

Produktbeskrivning-

Fodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Samsung Galaxy S9. Plånboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran
- Te... Läs mer

Specifikationer-

FärgRosa
MaterialKonstläder
product
5897Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 rosahttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-fodral/laderfodral-fjarilar-samsung-galaxy-s9-rosa?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_samsung_galaxy_s9_rosa.jpgInStock159SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-fodral<p>Fodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Samsung Galaxy S9. Plånboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.</p> <p>På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran<br /> - Telefonen sitter säkert i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S9.<br /> Material: PU läder.<br /> Färg: Rosa.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer