Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 grå
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 grå
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 grå
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 grå

Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 grå

139 SEK

I lager (7 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 20113

Produktbeskrivning-

Fodral med fjärilar och mönster stansat i lädret till Samsung Galaxy S9. Plånboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen så att du undviker skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Locket kan bilda ett mobilställ för att titta på film och serier
- Du kan prata med fodralet stängt
- T&a... Läs mer

Specifikationer-

FärgGrå
MaterialKonstläder
product
5896Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S9 gråhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-fodral/laderfodral-fjarilar-samsung-galaxy-s9-gra?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_samsung_galaxy_s9_gra.jpgInStock139SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-fodral<p>Fodral med fj&auml;rilar och m&ouml;nster stansat i l&auml;dret till Samsung Galaxy S9. Pl&aring;nboksfodralet har ett unikt utseende och skyddar runt om hela telefonen s&aring; att du undviker skador, repor och smuts.</p> <p>P&aring; insidan av locket finns en inbyggd pl&aring;nbok som har tv&aring; platser f&ouml;r kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar sk&auml;rmen mot repor och har ett magnetl&aring;s.&nbsp;</p> <p>- Locket kan bilda ett mobilst&auml;ll f&ouml;r att titta p&aring; film och serier<br /> - Du kan prata med fodralet st&auml;ngt<br /> - T&auml;cker inte n&aring;gra viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran<br /> - Telefonen sitter s&auml;kert i skalet<br /> - Avtagbar b&auml;rrem ing&aring;r</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S9.<br /> Material: PU l&auml;der.<br /> F&auml;rg: Gr&aring;.</p>139

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer