Skal Kortfack Samsung Galaxy S9 Plus svart

Skal Kortfack Samsung Galaxy S9 Plus svart

119 SEK

I lager (3 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 21136

Produktbeskrivning-

Skal till Samsung Galaxy S9 Plus med ett dolt fack för kort på baksidan. Låter dig smidigt förvara upp till två kort så att du alltid har dem med dig.

Skalet är tillverkat i stötdämpande TPU med en baksida i hård plast som håller telefonen hel och fri från repor. Kanterna är upphöjda för att inte repa kameran eller skärmen.

Skalet skyddar baksidan och kanterna på telefonen men ger ändå fri tillgång till knappar, kontakter och kameran.

Passar till: Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965.
Material: TPU, hårdplast.
Färg: Svart.

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
6034Skal Kortfack Samsung Galaxy S9 Plus svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s9-plus/galaxy-s9-plus-skal/skal-kortfack-samsung-galaxy-s9-plus-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_skal_kortfack_samsung_galaxy_s9_svart.jpgInStock119SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s9-plus/galaxy-s9-plus-skal<p>Skal till Samsung Galaxy S9 Plus med ett dolt fack för kort på baksidan. Låter dig smidigt förvara upp till två kort så att du alltid har dem med dig.</p> <p>Skalet är tillverkat i stötdämpande TPU med en baksida i hård plast som håller telefonen hel och fri från repor. Kanterna är upphöjda för att inte repa kameran eller skärmen.</p> <p>Skalet skyddar baksidan och kanterna på telefonen men ger ändå fri tillgång till knappar, kontakter och kameran.</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965.<br /> Material: TPU, hårdplast.<br /> Färg: Svart.</p>119Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer