Skal Kortfack Samsung Galaxy S9 Plus svart

Skal Kortfack Samsung Galaxy S9 Plus svart

107 SEK
119 SEK

I lager (7 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 21136

Produktbeskrivning-

Skal till Samsung Galaxy S9 Plus med ett dolt fack för kort på baksidan. Låter dig smidigt förvara upp till två kort så att du alltid har dem med dig.

Skalet är tillverkat i stötdämpande TPU med en baksida i hård plast som håller telefonen hel och fri från repor. Kanterna är upphöjda för att inte repa kameran eller skärmen.

Skalet skyddar baksidan och kanterna på telefonen men ger ändå fri tillgång till knappar, kontakter och kameran.

Passar till: Samsung Gal... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
6034Skal Kortfack Samsung Galaxy S9 Plus svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s9-plus/galaxy-s9-plus-skal/skal-kortfack-samsung-galaxy-s9-plus-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_skal_kortfack_samsung_galaxy_s9_svart.jpgInStock107SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s9-plus/galaxy-s9-plus-skal<p>Skal till Samsung Galaxy S9 Plus med ett dolt fack f&ouml;r kort p&aring; baksidan. L&aring;ter dig smidigt f&ouml;rvara upp till tv&aring; kort s&aring; att du alltid har dem med dig.</p> <p>Skalet &auml;r tillverkat i st&ouml;td&auml;mpande TPU med en baksida i h&aring;rd plast som h&aring;ller telefonen hel och fri fr&aring;n repor. Kanterna &auml;r upph&ouml;jda f&ouml;r att inte repa kameran eller sk&auml;rmen.</p> <p>Skalet skyddar baksidan och kanterna p&aring; telefonen men ger &auml;nd&aring; fri tillg&aring;ng till knappar, kontakter och kameran.</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965.<br /> Material: TPU, h&aring;rdplast.<br /> F&auml;rg: Svart.</p>119

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer