Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S8 grå
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S8 grå
Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S8 grå

Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S8 grå

159 SEK

I lager (1 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 14410

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med unikt utseende till Samsung Galaxy S8. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller... Läs mer

Specifikationer-

FärgGrå
MaterialKonstläder
product
5574Läderfodral Fjärilar Samsung Galaxy S8 gråhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s8/galaxy-s8-fodral/laderfodral-fjarilar-samsung-galaxy-s8-gra?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/10126038B-2_1000X1000.jpgInStock159SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s8/galaxy-s8-fodral<p>Mobilfodral med unikt utseende till Samsung Galaxy S8. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.<br /> <br /> På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran<br /> - Telefonen sitter säkert i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S8.<br /> Material: PU läder.<br /> Färg: Grå.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer