Äkta Läderfodral Samsung Galaxy S8 svart
Äkta Läderfodral Samsung Galaxy S8 svart
Äkta Läderfodral Samsung Galaxy S8 svart
Äkta Läderfodral Samsung Galaxy S8 svart
Äkta Läderfodral Samsung Galaxy S8 svart

Äkta Läderfodral Samsung Galaxy S8 svart

199 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 24942

Produktbeskrivning-

Mobilfodral i äkta läder till Samsung Galaxy S8. Fodralet skyddar runt hela din telefon och har en rymlig plånbok på insidan av locket. Plånboken har tre kortfack och en sedelficka.

Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls stängt med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.

Plånboksfodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller din familj ska se på film eller serier.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt om hela telefonen
- Kan bilda ett mobilställ fö... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialLäder
product
7073Äkta Läderfodral Samsung Galaxy S8 svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s8/galaxy-s8-fodral/akta-laderfodral-samsung-galaxy-s8-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_samsung_galaxy_s8_svart.jpgInStock199SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s8/galaxy-s8-fodral<p>Mobilfodral i äkta läder till Samsung Galaxy S8. Fodralet skyddar runt hela din telefon och har en rymlig plånbok på insidan av locket. Plånboken har tre kortfack och en sedelficka.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls stängt med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.</p> <p>Plånboksfodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller din familj ska se på film eller serier.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt om hela telefonen<br /> - Kan bilda ett mobilställ för visning av media</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S8 SM-G950.<br /> Material: Läder.<br /> Färg: Svart.</p>199Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer