Plånboksfodral Samsung Galaxy S7 svart
Plånboksfodral Samsung Galaxy S7 svart
Plånboksfodral Samsung Galaxy S7 svart

Plånboksfodral Samsung Galaxy S7 svart

149 SEK

I lager (16 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 11007

Produktbeskrivning-

Plånboksfodral till Samsung Galaxy S7 som effektivt skyddar hela telefonen mot skador, stötar och smuts. Mobilfodralet är tillverkat i naturtroget och slitstarkt konstläder.

- Skyddar hela telefonen
- Plånbok med kortfack och sedelficka
- Lock med magnetlås som skyddar skärmen
- Vertikal ställfunktion

Telefonen sitter säkert i skalet och fodralet öppnas på långsidan ungefär som en bok. Locket hålls på plats med ett magnetspänne.

Plånboken i fodralet har två platser för kreditkort/bankkort/id och ett för sedlar.

Ställfunktionen låte... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialKonstläder
product
5382Plånboksfodral Samsung Galaxy S7 svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s7/planboksfodral-samsung-galaxy-s7-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_planboksfodral_samsung_galaxy_s7_svart_5.jpgInStock149SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s7<p>Plånboksfodral till Samsung Galaxy S7 som&nbsp;effektivt skyddar hela telefonen mot skador, stötar och smuts. Mobilfodralet är tillverkat i naturtroget och slitstarkt konstläder.</p> <p>- Skyddar hela telefonen<br /> - Plånbok med kortfack och sedelficka<br /> - Lock med magnetlås som skyddar skärmen<br /> - Vertikal ställfunktion</p> <p>Telefonen sitter säkert i skalet och fodralet öppnas på långsidan ungefär som en bok.&nbsp;Locket hålls på plats med ett magnetspänne.</p> <p>Plånboken i fodralet har två platser för kreditkort/bankkort/id och ett för sedlar.</p> <p>Ställfunktionen låter dig ställa telefonen upp vid t.ex. presentation, anteckning, filmtittande, spel.</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S7 SM-G930.<br /> Material: Högkvalitativt konstläder, TPU.<br /> Färg: Svart.</p>149Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer