Brushed TPU Case Samsung Galaxy S20 Black

tectTech - Brushed TPU Case Samsung Galaxy S20 Black

139 SEK

I lager (1 st)

  • Fri frakt
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 26790

tectTech

Produktbeskrivning-

Skal i stötdämpande TPU till Samsung Galaxy S20 från tectTech. Skalet har en snygg borstad baksida och detaljer i kolfiber.

För att motverka repor på skärmen och kameralinsen har skalet upphöjda kanter, på så vis blir det inte några repor när du lägger ifrån dig telefonen.

- ... Läs mer

Specifikationer+

product
8022Brushed TPU Case Samsung Galaxy S20 Blackhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s20/galaxy-s20-skal/brushed-tpu-case-samsung-galaxy-s20-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/tecttech_brushed_tpu_case_samsung_galaxy_s11e_black.jpgInStock139SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s20/galaxy-s20-skaltectTech<p>Skal i stötdämpande TPU till&nbsp;Samsung Galaxy S20 från tectTech. Skalet har en snygg borstad baksida och detaljer i kolfiber.</p> <p>För att motverka repor på skärmen och kameralinsen har skalet upphöjda kanter, på så vis blir det inte några repor när du lägger ifrån dig telefonen.</p> <p>- Unik design som sitter perfekt runt telefonen<br>- Stötdämpande skal i TPU-plast<br>- Täckta knappar skyddar mot smuts<br>- Lätt och flexibelt med bra grepp<br></p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S20 SM-G980.<br>Material: TPU.<br>Färg: Svart.</p>139

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer